Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants

  Az Oostwegel Collection történelmi kastélyok, udvarházak és kolostorok restaurálására szakosodott, és luxusszálloda vagy étterem formájában új életet lehel beléjük.

  Az Oostwegel Collection három luxusszállodával és nyolc étteremmel rendelkezik a Hollandia legdélibb csücskében található Zuid-Limburg tartományban. A Németországgal és Belgiummal határos tartomány fővárosa Maastricht, és akár Köln, akár Brüsszel kevesebb mint egy órán belül elérhető.

  A tulajdonos, Camille Oostwegel a kultúra, a szolgáltatások és a vendéglátás varázslatos egységét hozta létre. Jó példája ennek a Château St. Gerlach 11,1 millió eurós, nagyszabású kibővítése a közelmúltban – a luxusszálloda mára 113 szobával, lakosztállyal és apartmannal, három étteremmel, valamint fürdővel, konferenciateremmel és parkkal rendelkezik.

  St. Gerlach Pavillon & Schlosshof

  A birtokra való belépésre szolgáló, 1688-ban épült udvarházat 2017-ben teljesen helyreállították, és napjainkban egy kávézónak ad helyet. Az új építésű St. Gerlach Pavillon egy ultramodern konferenciaépület és eseményközpont, amely akár 1 000 vendég befogadására is képes.

  „Az Oostwegel Collection minden egyes eleme egyedi élményt kínál. A helyszínek igen különböznek egymástól, ám mindegyik gyönyörű, és minden elképzelhető luxussal és kényelemmel fel van szerelve” – meséli Bart Kockelkoren műszaki vezető és helyszíni koordinátor.

  „Vendégeinknek csak a legjobbat nyújthatjuk, ezért is választjuk mindig a legjobb gépeket. Van valami szép abban, hogy ilyen régi épületekkel dolgozhatunk. Ám mivel ezek műemléki védelem alatt állnak, a lehetőségeink igen szűkre szabottak, és bizonyos elképzelések megvalósítása időnként problémákba ütközik.”

  St. Gerlachban számos különféle MEIKO készülék van beépítve, többek közt M-iClean pult alá építhető pohármosogató gépek a víz kezelésére szolgáló, beépített GiO fordított ozmózisos rendszerrel, DV 80.2 fedeles mosogatógépek, valamint egy M-iQ K-S54P8 kosártovábbítós mosogatógép is, mely óránként 141 kosár vagy 2 538 tányér megtisztítására képes.

  Miért döntöttek a Château St. Gerlach kastélyban a MEIKO gépei mellett?

  „A MEIKO vállalattal csak jó tapasztalataink vannak” – magyarázta Bart Kockelkoren. „A piacon és a konyhai tanácsadónktól csupa jót hallottunk a MEIKO termékeiről.”

  „Az ár, a kidolgozás és az anyagok mind-mind kitűnőek, egyszerűen tényleg semmivel szemben nincs kifogásunk.”

  „A MEIKO mosogatógépek kiváló ügyfélszolgálattal rendelkeznek. Nagyon kellemes az együttműködésünk a MEIKO Nederlanddal, a szerviz és a minőség egyaránt kifejezetten professzionális.

  „A mosogatási eredmények pontosan megfelelnek a kiváló minőségű gépekkel szembeni elvárásoknak, az edények maradéktalanul tiszták és szárazak, a fordított ozmózisos GiO rendszer pedig kifogástalan üvegfelületeket biztosít.

  A gépeknek elsősorban a nagy mennyiségekkel kell megbirkózniuk. A MEIKO M-iQ K-S54 kosártovábbítós mosogatógép teljesítménye annyira hatalmas, hogy az edények be- és kirakodásához egy jó minőségű, valóban intelligens rendszerre van szükségünk.

  „A MEIKO mosogatógépeivel sikerült lecsökkentenünk a személyzeti igényt. Így kevesebb alkalmazottal is elboldogulunk, ami a mai szakemberhiányos időszakban fontos tényező.

  „A munkavédelem és az energia-visszanyerés további előnyt jelent. A fenntarthatóság kiemelt fontosságú számunkra. Vendégeinknek csak a legjobbat nyújthatjuk – és ugyanez igaz a környezetre is, ezért is választjuk mindig a legjobb gépeket.”

   

   

  * 2018. január: a St. Gerlach Pavillon & Schlosshof létesítményt a 2017-es év legjobb konferenciahelyszínének választották Hollandiában, amely a döntőben kilenc versenytársánál bizonyult jobbnak.