Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Icon Hotellerie

  M-iQ szalagos mosogatógép: a “The Den” legjobb gépe

  Az indiai luxusszálloda konyhafőnöke értékeli a MEIKO mosogatógépeinek teljesítményét

  The DEN Page Hero

  A nyolcmillió lakosú, dél-indiai Bangalore város a szubkontinens egyik legnagyobb metropolisza, ahol a "The Den" képében egy urbánus eleganciájú, exkluzív hotel létesült olyan jóléti atmoszférával, amely párját ritkítja. A konyhában Kapil Dubey konyhafőnök nagy hangsúlyt fektet a frissességre és a kifinomultságra – és a higiéniára. Mivel Kapil Dubey a birodalmát részletekbe menően tökéletesíti, a mosogtatás terén és a hotel bárjaiban is kizárólag a MEIKO technológiájára bízza magát: „Mindjárt a házunk megnyitásakor kizárólag a MEIKO-ra alapoztunk, és nagyon sok berendezést szereltünk fel. Az M-iQ szalagos mosogatógép az épületben a legjobb gépek közé tartozik, ami csak van nekünk. Meggyőző teljesítményű, és rengeteg energiát takarít meg."

   

  A MEIKO mellett való döntésben Kapil Dubey számára lényeges érv volt még a MEIKO gépek hatékonysága és megbízhatóságuk: „A MEIKO India ebben az esetben ráadásul még kiváló szerviztulajdonságokkal is meggyőzött. A MEIKO bangalore-i teljesen felszerelt alkatrészraktárának köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy azonnal képesek reagálni, amennyiben erre szükség lenne. Az a tapasztalatunk, hogy a MEIKO szervizes szerelői két órán belül jelen vannak nálunk. Számunkra emiatt ez a vállalat az egyes számú választás!"

  A világ minden országából érkező vendégeket, akiket a „The Den“-ben kényeztetnek teljes szenvedéllyel elkészített ételekkel, a felelős személyek a MEIKO révén biztosíthatják, hogy nemcsak ízletesen készítenek mindent, hanem a munkakörülmények és a konyhafelszerelés is higiéniailag kifogástalan: „A MEIKO biztosítja számunkra a legjobb berendezést, ami csak van nekünk“, – mondja Kapil Dubey.