Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Icon Hotellerie

  Down Hall Hotel & Spa – Hertfordshire

  Új kosártovábbítós mosogatógép Anglia egyik legnevesebb vidéki szállodájában.

  Down Hall Page Hero

  A Down Hall Hotel Anglia egyik legnevesebb vidéki szállodája. Hatfield Heath-ben, a Hertfordshire és Essex határán fekvő Bishop’s Stortford közelében található Down Hall 45 percnyire fekszik London központjától és a Stansted repülőtértől sincs messze. A nagyszabású, olaszos stílusban épült kastély, amelynek története egészen 1322-ig nyúlik vissza, több mint négy négyzetkilométeres erdő, park és rendezett kert közepén fekszik. A Down Hall étterme a kiváló Grill Room, amely rendszeresen kínál ellátást esküvők, privát és fine dining események számára, 18 lakosztály biztosításával. A MEIKO nagy-britanniai Commercial Catering Contracts viszonteladó partnerén keresztül szereztük be a tavaly beszerelt MEIKO FV40.2G-GiO pohármosogató gépet. A Commercial Catering Contracts és a MEIKO támogatásával a szálloda a közelmúltban lecserélte elavult általános mosogatórendszerét;

  és egy UPster K-M250 kosártovábbítós mosogatógépet szereltetett be, amely óránként akár 190 kosárnyi szennyes edényt is elmosogat.

  Will Lyons, a Down Hall Hotel Deputy General Managere szerint „A megemelkedett kapacitás és a következő évre jósolt növekedés miatt úgy döntöttünk, hogy befektetünk egy kiváló minőségű, a kategória toplistáján elhelyezkedő kosártovábbítós mosogatógépbe. Az a tapasztalatom a gép üzemeltetése kapcsán, hogy van ugyan néhány vállalat, amely kiválóan teljesít, de a MEIKO ügyfélszolgálata verhetetlen.”

  Elismerően szól a MEIKO ügyfélszolgálatáról Adam Doffman, a Commercial Catering Contracts Sales Managere is. „Kizárólag elsőrangú szolgáltatásokat tapasztaltunk a MEIKO UK és Martin Pinder Regional Sales Manager részéről. Egy nagy kosártovábbítós mosogatógép beszerelése mindig összetett folyamat, de ebben a projektben további nyomást jelentett, hogy közeledett az év végi csúcsidőszak a szálloda számára.”

  A projekt részét képezte a régi kosaras mosogatógép eltávolítása és a terület átalakítása az új MEIKO kosártovábbítós mosogatógép számára. A mosogatási egység hatékony átalakításon esett át a munkafolyamat javítása érdekében, de megtartotta azokat a funkciókat, amelyeket túl költséges lett volna módosítani, például az elszívóberendezést. „Nagyra értékeltük, hogy a MEIKO figyelme minden részletre kiterjed, mert a szálloda egyike nagyra becsült ügyfeleinknek, aki kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosít vendégeinek, viszont ugyanezt várja el a beszállítóitól.

  A MEIKO vállalattól kapott támogatás egyszerűen elsőosztályú volt.

  Három vagy négy találkozásra volt szükség Martin Pinder és közöttünk, hogy kialakítsuk a végleges tervet. Az első felméréshez kiszállt a helyszínre, majd visszatért néhány javaslattal a konyha átalakítására vonatkozóan. Többek között az üvegáru szárítására használt terület felszámolását javasolta, amelyre nem volt többé szükség, mivel a javasolt KM-250 gép szárító résszel is rendelkezik. Az ügyfélre nagy hatást gyakorolt, hogy Martin mennyire értette a dolgát.”

  „Utolsó találkozásunkkor bemutatta az új területet ábrázoló rajzokat. Ez megerősítette a MEIKO információit saját műszaki hozzájárulásunkkal, és teljesen megfelelt az ügyfél elvárásainak. Az ügyfél pontosan tudta, hogy mit kap, mivel összehasonlító adatokat, sőt, videókat is bemutattunk az új gépről.

  De ami talán a legfontosabb, a MEIKO és Martin levette az ügyfél válláról a helyzettel járó terheket. A szálloda számára az egyik legsűrűbb időszak közeledett. A régi gép egyre kevésbé volt megbízható, és az ügyfél aggódott, hogy nem fogja kibírni, amíg az új MEIKO gép megérkezik. Így a MEIKO kölcsönbe felajánlott egy fedeles mosogatógépet, amely meghibásodás esetén biztosította volna a szálloda mosogatási kapacitását.”

  Megnyugtató szempont volt számunkra az is, hogy az ügyfél elégedett volt a MEIKO öt éves kiterjesztett működési és alkatrész-garanciájával.

  Ezért kell olyan sok kérdést feltennünk a folyamat kezdetén, és ezért tudunk annyira pontosan megfelelni az ügyfél elvárásainak. A MEIKO és a Commercial Catering Contracts képesek voltak megoldani, hogy az ügyfélnek ne kelljen aggódnia a mosogatás miatt az év legforgalmasabb időszakában.”

  Commercial Catering Contracts Ltd, 9 Benfield Way, Portslade, Brighton, East Sussex, BN41 2DA