Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Dutchman Hospitality

  A M-iQ mosogatógépek nyújtják a legalacsonyabb teljes üzemeltetési költséget és emellett csekély környezetterhelést

  épület Dutchman Hospility

  Mike Palmer, vezérigazgató: „A mérnökeinkkel együtt különböző gyártók és készülékek elemzését végeztük el, és az eredmény az lett, hogy a MEIKO technológia terén minden más gyártót megelőz. Az rajzolódott ki, hogy a MEIKO az új technológiák alkalmazása terén vezető szereppel bír – így például a hővisszanyerés terén vagy a befejező öblítési folyamat hatalmas vízigényeinek csökkentése terén.”

  „De ugyanennyire fontos volt a MEIKO munkatársak támogatása és szakmai tudása is a hatékonyságra kihegyezett beépítési helyszínen. Ugyanez érvényes egyébként az oktatást is tartalmazó ügyféltanácsadásra és a karbantartásra is. Örülünk, hogy vállalatunk a mosogatástechnika terén a MEIKO csapatát nyerte meg partnernek.”

  Az ügyfélfókuszban az ipari mosogatógépek beszerzése áll, amelyek a legalacsonyabb teljes üzemeltetési költséget alacsony környezetterhelés mellett biztosítják. A MEIKO meg tudott felelni ezeknek a kihívásoknak.

  A Dutchman Hospitality csoport évente több mint kétmillió adag ételt szolgál fel. A vállalat öt éttermet, valamint pékségeket üzemeltet az Egyesült Államokbeli Ohio négy városában, emellett pedig két vendégházzal, négy kiskereskedéssel, egy élelmiszerüzlettel és egy nagykereskedéssel is rendelkezik.