Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Grand Hyatt Dubai

  A MEIKO M-iQ melletti döntés minden szempontból sikeres volt

  Grand Hyatt Dubai

  Az egyesült Arab Emírségek legelső M-iQ in gépét a Grand Hyatt szállodában szerelték be.

  A két kosártovábbítós mosogatógépet a Market Café étterembe és a fő bankettkonyhába építették be.

  A Market Café 250 vendégnek tud helyet biztosítani. A bankettkonyha két báltermet és több mint 2 000 vendéget lát el.

  A 674 szobás szállodának ezen kívül 14 étterme és bárja van, amelyek különféle specialitásokat kínálnak – az indiai és olasz konyhától a new yorki stílusú steakeken át egészen a sushiig és sashimiig. A közvetlenül az elegáns dubaji öbölben fekvő, tájkertekkel szabdalt terület közel 150 000 négyzetméteren terül el.

  Omar Bahar, a TSSC (Technical Supplies and Services) vezérigazgatója, aki a gépek szállítását és beszerelését intézte, még hozzáfűzte: „A Market Caféba beépített mosogatógép poharakat és edényeket is elmosogat. Emiatt többé nincs szükségünk két különálló mosogatógépre.

  A gép eltávolítja a kalciumot és a víz ásványianyag-tartalmának akár 98%-át is

  Mielőtt a MEIKO az M-iQ gépeket bevezette, a szokásos eljárás az volt, hogy az edényeket és a poharakat külön kellett elmosogatni ahhoz, hogy jó eredményeket kapjunk. Az edények mosogatására használt víz ugyanis vízfoltokat hagyott a poharakon.

  De a MEIKO az M-iQ sorozatot ellátta a GiO fordított ozmózisos vízelőkészítő rendszerrel. A gépbe beépített rendszer kifogástalanul teljesít, ha foltmentes és ragyogóan tiszta poharakra van szükség.
  A gép eltávolítja a kalciumot és a víz ásványianyag-tartalmának akár 98%-át is. Ezáltal a poharak, az evőeszközök, az edények és a konyhai eszközök is maradéktalanul tisztává válnak.

  Ráadásul a két gép gőzkibocsátása is olyan alacsony, hogy páraelszívóra sincs szükségünk.

  A klimatizálás minden területen teljesen elegendő ahhoz, hogy kellemes munkakörnyezetet lehessen teremteni.

  Ehhez jön még, hogy ezek a gépek 33%-kal kevesebb vizet és tisztítószert igényelnek, mint a korábbi modellek, miközben nagynyomású öblítőrendszerüknek köszönhetően a mosogatási teljesítmény 30%-kal javult. Ez a teljesítmény egyszerűen verhetetlen!”