Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Hilton Berlin

  Magas energiahatékonyság és kiváló ár-érték arány megbízható szervizzel

  Hilton szállodában Berlin

  A nemrégiben felújított Hilton Berlin Hotel jól viselte az újjáalakítást, és így még több csillogással és ragyogással várja vendégeit a német főváros szívében.

  A Gendarmenmarkton található, 600 szobás szálloda 2013-ban elnyerte a „TripAdvisor Certificate of Excellence Award” kitüntetést. A hotel sétatávolságra van a történelmi városközponttól és az üzleti negyedtől, és egy sor gasztronómiai élvezetet kínál. Ezek közé tartozik a Mark Brandenburg étterem is, amely a helyi és nemzetközi fogásokat modern megközelítéssel készíti el. Az étterem megkapta az Európai Központi Allergiakutatási Alapítvány (ECARF) tanúsítványát, ami azt jelzi, hogy a konyhai személyzet részesült az allergiásoknak megfelelő menü ajánlásához és elkészítéséhez szükséges oktatásban.

  A Beletage reggeliztető étterem fantasztikus kilátást biztosít a Gendarmenmarktra és a dómra. A vendégek emellett a Listo Lobby Lounge-ban koktélokat is élvezhetnek vagy a DomCurry-ben megízlelhetik, hogy milyen az igazi berlini streetfood, currywurst sültkrumplival. Ám a kulináris élvezeteknek ez a lenyűgöző kavalkádja a kulisszák mögött nagy kihívásokat támaszt – a szálloda konyhájával, a konyhai és kezelőszemélyzettel, és nem utolsó sorban a mosogatórendszerrel szemben.

  Arról, hogy mindent élvezetesen és garantáltan higiénikusan lehessen élvezni, Olaf Kammerer, a Hilton Berlinben a WISAG projektvezetője gondoskodik. A Hilton 2013-ban MEIKO mosogatógépeket építtetett be: két M-iQ szállítószalagos mosogatógépet, valamint egy lábos- és tartálymosogató gépet. Emellett további megrendelések előkészítése is folyamatban van.

  A Hilton Berlin a MEIKO termékei mellett döntött, mivel ezek nagy energiahatékonyságot és kiváló ár-érték arányt kínálnak. A döntésben azonban az is mérvadó volt, hogy a MEIKO ügyfelei bízhatnak a jó szervizben és a pótalkatrészek gyors (24 órán belüli) szállításában. Ez pedig megnyugtató biztonságot kölcsönöz a kulináris műhelynek.