Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Hilton Mailand

  M-iQ szállítószalagos mosogatógép a Hilton Mailand számára

  szálloda Hilton Milánó

  Akik az elegáns északolasz nagyváros felfedezésére indulnak, azoknak a Hilton Mailand tökéletes kiindulópont.

  A szálloda elhelyezkedése ideális: csupán egyetlen háztömbnyire fekszik a főpályaudvartól, és két kilométeres távolságban számos látnivaló elérhető.

  Paolo Ghirardi, a Hilton Mailand főszakácsa már 13 éve dolgozik a vállalatnál. A MEIKO márkán véletlenül akadt meg a szeme egy szakfolyóirat átlapozásakor. Az első benyomása rendkívül pozitív volt.

  „Már a MEIKO Italia vállalattal való első kapcsolatfelvételnél az volt az érzésem, hogy ez egy professzionális csapat, amely teljes mértékben támogatja a vállalat elképzeléseit – csúcsteljesítmény a mosogatási területen” – mesélte Ghirardi. „Ha belegondolok, tulajdonképpen eddig ez egy eléggé elhanyagolt terület volt. Egy, a miénkhez hasonló szállodaláncban a szervezés döntő fontosságú. Precíz folyamatokkal – gondoltam – az edények elmosogatásából is jóval több lenne kihozható.

  „A legfontosabb ok, ami miatt egy MEIKO M-iQ készüléket vásároltam, elég röviden összefoglalható” – folytatta Ghirardi:

  „Hatékonyság, csúcstechnológia, felhasználóbarát kezelés és megbízhatóság.”

  2011 decemberében nem csak Milánóban, hanem a szállodában is karácsonyi hangulat uralkodott: a MEIKO technikusai ekkor építették be a mosogatógépet. Ez valóban jó ok volt az ünneplésre!

  Ghirardi örömmel fogadta a költségcsökkentéseket: „Az üzemeltetési költségek terén az M-iQ jelentősen lekörözte az előző gépet. Annyira nagy volt a megtakarítás, hogy a befektetésünk alig három év alatt már amortizálódott is.

  Az M-iQ gépnek köszönhetően éppen a harmadát kellett annak fizetnünk, mint az előző mosogatógépnél, az energiafogyasztásunk pedig 47 kWh-ról kb. 22 kWh-ra csökkent.

  Emellett a karbantartási költségek is megfeleződtek az előző géphez képest. A MEIKO évente csak 2 karbantartást javasol, és nem a levegőbe beszéltek! A tervezett (félévente esedékes) karbantartásoktól eltekintve a szervizes csapatnak egyszer sem kellett kijönnie, amióta megvettük a gépet.

  A Hilton Mailand naponta 300–400, azaz havonta 12-13 000 adag ételt szolgál fel, így a mosogatási terület a szállodaüzemeltetésnek tényleg fontos részét képezi.

  A MEIKO gépének köszönhetően a forróság, a nedvesség és a zaj mind a múlté. Csak hogy el lehessen képzelni, ez pontosan mit is jelent: a saját házamban melegebb van, mint a szálloda mosogatási egységében! Kézzelfogható eredményként a két gépkezelő teljesen elégedett és a munkafeltételeik is jelentősen javultak.”

  Mindent egybevetve Ghirardi teljesen elégedett: „A Hilton világszerte a MEIKO mellett tette le a voksát, én pedig gondolkodás nélkül ajánlom bárkinek a MEIKO készülékeit! Sok gép van a piacon, amelyek drágábbak és kevésbé hatékonyak – és nincs még egy olyan, ami annyira gyorsan megtérül, mint az M-iQ.”