Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Hotel Bell Rock

  Megbízható, energiahatékony és erőforrás-kímélő mosogatás a MEIKO edény- és lábosmosogató-gépeivel az Europa-Parkban

  szálloda Bell Rock, Rust

  A MEIKO ipari mosogatógépei maratont futottak: 2013-ban a 4-csillagos Superior Hotel Bell Rock szállodát közel 130 000 vendég látogatta meg. A 225 szobás (ebből 35 lakosztály) Hotel Bell Rock a rusti Europa Park összesen öt 4-csillagos szállodájából a legújabb.

  Az innovatív tematikus hotel mottója a éjszakázás és étkezés koloniál stílusban, felfedezőútra indítva a vendégeket az elmúlt évszázadokba.

  Mivel a Bell Rock az á-la-carte mellett büfé- és fine dining étteremmel is rendelkezik, így ennek megfelelően számos előkészítési területre van szüksége. Emiatt a hotel alagsorában megtalálható egy cukrászda, egy francia pékség, egy előkészítő és egy reggeliztető konyha, valamint ennek a lenyűgöző szállodának a teljes konyhaterülete is. Ennek része a mosogatókonyha is, ahová az összes étteremből származó mosogatnivaló megérkezik. A lábosmosogató-géppel, pohármosogató-géppel és ipari M-iQ mosogatógépekkel felszerelt helyiség központi feladata a higiénia és tisztaság biztosítása a Bell Rockban.

  „Nem csak a Bell Rockban, hanem számos gasztronómiai területen és szállodában alkalmazzuk a MEIKO ipari mosogatógépeit”

  „..., amelyek megbízhatóan, energiahatékonyan és erőforrás-kímélően dolgoznak.” Így méltatta őszintén Frank Müller a M-iQ ipari mosogatógépek előnyeit, amelyek különösen a tisztítási eredményeket és a költséghatékony üzemeltetést tükrözték vissza.