Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  A Gut Hühnerhofnál a tojás sárgája számít.

  Takarítson meg helyet és költségeket az új M-iClean U aláépíthető mosogatógéppel

  Gut Hühnerhof Luftbild Golfplatz

  Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? A Gut Hühnerhofnál a Rajna-Majna vidéken hamar megtaláljuk erre a választ: a tojás. Ahhoz, azonban, hogy ezt elmagyarázzuk, a távoli múltba kell visszamennünk. Réges-régen, a Grimm testvérek idejében, volt egyszer egy birodalom, melyben sokféle pénzt használtak. "A tojásnak azonban mindenhol ugyanolyan, mégpedig igen magas piaci értéke volt" - meséli Myriam Hecker. Így jutott az akkori birtok tulajdonosának eszébe a tyúk, mármint az elnevezés, mellyel a jelenlétére utalhat.

  „1980-ban anyósomék egy újsághirdetésben fedezték fel ezt a portát, és rövidesen el is utaztak Bajorországból, hogy megnézzék" - állítja Myriam Hecker. Hogy mit találtak ott? Egy elfeledett földdarabot, melyet több évtizede törmelék borított. Na és ma? A név azonban fennmaradt. És vele együtt néhány vadszőlővel benőtt homokkő fal is. A tetszetősen restaurált, de modern üveg- és tölgyfaelemeket tartalmazó épület új fényben csillog. Mintha most bújt volna ki a tojáshéjból! A favázas ház mellett egy étterem, egy 27 lyukú golfpálya, és egy szálloda is áll, kávézóval.

  Myriam Hecker 1999-ben talált rá a Hühnerhofra, 2004-ben szállt be az újonnan nyitott hotelba és 2006-ban vette át annak vezetését. "Hét közben üzleti és konferencia-szállóként működünk, hét végén pedig esküvőkre és családi rendezvényekre foglalnak le bennünket - állítja a szállodaipari képzettségű hölgy. Annak ellenére, hogy a szálloda egész Németországban elismert, mégis családi jellegű maradt. Ez pedig teljes egészében igaz. "Végső soron családi vállalkozás vagyunk. Minden családtagnak megvan a maga területe, ahol kiteljesedhet.

  A család most tovább bővült, MEIKO legújabb generációs M-iClean U mosogatógépével. Otthona a 2018-ban megnyitott kávézó, ahol a szálloda egyetlen mosogatógépeként jó néhány feladatot el kell látnia. Hét végén átlagosan 80-120 vendég reggelizik itt. Ehhez jönnek még a kávézó rendszeres látogatói, hét közben pedig a konferenciavendégek.

  "Különösen az ozmózisos berendezést értékeljük nagyra. Itt aztán jelentős különbség tapasztalható a mosogatási eredményben.“ Egy további érv is szól mellette, mégpedig az, hogy a GiO-Modul, teljes egészében az M-iClean U mosogatógépen belülre került beépítésre! Ezzel helyet, időt és telepítési költségeket lehetett megtakarítani. „Mivel a konyha tervezése már befejeződött, egy különösen helytakarékos modellre van szükségünk.“ A MEIKO-nak köszönhetően sikerült megtalálni. A kék kezelői koncepció is meggyőző. 

  " Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Ez a bútoroknál kezdődik, melyekből szinte az összes a mi asztalos műhelyünkben készült. És ennek nincs vége a mosogatógéppel. Ezért döntöttünk a MEIKO mellett.“ Minőség, családias hangulat, lelkesedés - ezek összessége az, ami örömet okoz. De nem csak a vendégeknek. „Itt mindenki, az összes munkatársunk is, átéli ezt az örömet“, állítja Myriam Hecker. Akár egy nagy családban.