Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  A Hôtel Napoléon Párizsban

  Egy Samtetui a forradalmi M-iClean H fedeles mosogatógépünknek

  A piaci menüt minden héten frissítjük, hogy az étlapon szezonális és helyi termékekből készült fogások is jelen legyenek. A 120 fő reggeliztetésére, illetve 60-60 főnyi ebéd- és vacsorakapacitással rendelkező étterem egy pohármosogató géppel rendelkezik a bárban, emellett üzemel egy edénymosogató gép, egy lábos- és evőeszközmosogató gép és két fedeles mosogatógép is. Az egyik fedeles mosogatógépet azonban az elöregedése, a csökkenő teljesítménye, valamint a karbantartáshoz szükséges alkatrészek beszerzésének nehézsége miatt ki kellett cserélni. A Hôtel Napoléon így az ISCO épületgépészének a tanácsára a MEIKO szakmai kompetenciáira hagyatkozott.

  Olivier Legentil az ergonómiát méltatta: „A csapat különösen nagyra értékeli a kifejezetten intuitív érintőképernyőt.”

  A felhasználóbarát jelleg egy külön pluszpont a csapattól, mivel nem mindenki beszél folyékonyan franciául. Az érintőképernyő szemmagasságban, a gép oldalán található, és úgy van kialakítva, hogy intuitívan kezelhető legyen. A mosogatási ciklus beprogramozása után a személyzetnek a kijelzőhöz többé hozzá sem kell érnie. A teljesen automata fedeles mosogatógép ezután átveszi a vezérlést, és gondoskodik a makulátlan mosogatási eredményről. Ehhez jön még a lecsökkent ciklusidők nagyobb hatásfoka is. „Korábban a régi fedeles mosogatógéppel időnként egymás után két mosogatási ciklust is le kellett futtatni, míg ma az edények egyetlen menetben ragyogóan tisztává válnak.” Olivier Legentil és csapata a gép és az érintőképernyő tetszetős megjelenését is értékeli. A LED-es megvilágítás jelentős segítség – elegendő egyetlen pillantást vetni a tányérmosóra, és a funkció állapota leolvasható a kék vagy zöld színkódolásból. Így gondtalanul foglalkozhat más egyéb feladataival, és teljes mértékben a zöldségek előkészítésére koncentrálhat.

  Olivier Legentil még hozzáteszi, hogy számára a gép elsőre törékenynek tűnt, amikor az automatikus kosárfelismerő rendszert először meglátta, ám a valóságban ez rendkívül robusztus és megbízható. A MEIKO az üzemeltetési és befektetési biztonság mellett 60 hónapos szavatosságot is vállal az automatikus nyitórendszer minden elektromos és mechanikus komponensére. A gasztronómiában használt gépeknél a robusztusság alapvető elvárás, hiszen intenzív mosogatási ciklusokat kell kibírniuk. A készülék egész évben reggel fél 7-től este 11-ig üzemel, csúcsüzemben a fél 9 és 11 közötti reggeliztetési időszakban, valamint ebédidőben 3/4 1 és 3 óra, illetve a vacsoránál 6 és 9 óra között – egy nap kb. 120 kosárnyi mosogatnivaló kerül feldolgozásra. A tányérmosók reggel megpucolják a zöldségeket és közben járatják a gépet. A gép annyira egyszerűen és felhasználóbarát módon kezelhető, hogy jelentősen gyorsabban tudnak dolgozni, és az így megtakarított időt hasznosan tudják eltölteni. Az M-iClean H ergonomikus használati koncepciója egyszerű be- és kirakodást tesz lehetővé, ami a személyzet hátát és izmait megkímélve még időt is megtakarít.