Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Hotel Ritter

  Upster ipari mosogatógép – ideális megoldás, ha a gyorsaság a fontos

  A 4-csillagos szálloda, a kiváló „Wilder Ritter” étterem, emellett a régi lovagkori pince és szoba, valamint a „Wintergarten” étterem egyre több vendéget vonz. A 2013 végén elvégzett átalakítás a szállót 87 szobára bővítette ki.

  Nem csoda, hogy az étterem mosogatókonyhája elérte a korlátait: „Ma már egy este akár 1 000 tányért is elhasználunk, amelyet az új MEIKO UPster ipari mosogatógéppel könnyedén megtisztítunk” – emelte ki elégedetten a szállodatulajdonos, Dominic Müller. A Ritter egy nagy teljesítményű gépet keresett, amely azonban semmiképp sem igényelhetett több helyet, mint az előző modell. Az új fejlesztésű UPster ipari mosogatógép 2015-ös tesztüzeme nem hagyott kétséget: „Az UPster készülékkel teljesen újradefiniáltuk az ipari mosogatógépek kompakt kategóriáját” – jelentette ki határozottan Michael Mayer.

  A MEIKO németországi, svájci és osztrák terjesztéséét felelős vezetője számára világos volt, hogy az új gépsorozat a „Ritter” igényeit könnyedén kielégíti. „Az UPster ideális megoldás, ha gyorsan alternatív megoldást kell találni, mivel moduláris felépítése rövid szállítási határidőket tesz lehetővé. Kompakt kialakítása révén a legkisebb mosogatókonyhában is megtalálja a helyét, teljesítőképessége pedig az olyan nagy gépeinkhez viszonyítva sem hagy kívánnivalót maga után, mint például az M-iQ in” – fűzte tovább Mayer.

  Így az UPster bekerült André Tienelt csapatába, aki az új gép mosogatási eredményeit csak dicsérni tudja: „Számomra a tányér az a vászon, amelyen a mesterműveinket bemutatjuk” – érzékelteti a 100%-ban megfelelő mosogatási eredmény fontosságát:

  „A nem tökéletesen tiszta tányérokat nem engedhetjük meg magunknak.”

  Ám nem csak a megbízhatóság tetszik a kiváló szakácsnak: „Még a személyzeti igény is csökkent, mivel az utószárításra és a törölgetésre immár nincs szükség” – hangsúlyozta Tienelt.

  Több mint 350 évnyi vendéglátási történelem rejtőzik a durbacheri Hotel Ritterben. Ortenau tartomány egyik legelső házaként számtalan sikertörténettel büszkélkedhet. Az egyik legújabb ezek közül: ahogyan az a „Wilder Richter” szellemiségéhez illik, az azonos nevű étterem a főszakács változása ellenére is megkapta a Michelin-csillagot. A ház természetesen a top szállodák, a top luxusszállodák és a top romantikus szállodák kategóriájában is a legjobb 25 között van Németországban. Emellett van még két sapkája (Gault Millau), egy „Best of Award of Excellence” kitüntetése (Wine Spectator) és két „F” minősítése (Feinschmecker) is.