Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  InterContinental London – The O2

  Luxusszerviz az InterContinental London – The O2 számára

  InterContinental Londonban

  A MEIKO mosogatástechnika, ezen belül is több M-iQ szállítószalagos és kosártovábbítós mosogatógép a főétterem, valamint a konferencia- és báltermek számára.

  A 30 000 m²-es alapterületű, új InterContinental London 18 szinten 453 szobával rendelkezik, és a Greenwich-félszigeten, közvetlenül az O2-aréna mellett, a Canary Wharffal szemben található – alig egy kőhajításnyira a Temze feletti Emirates Air Line drótkötélpályától. 

  Folyóparti fekvésének köszönhetően a közvetlen közeléből indulnak városnéző és kirándulóhajók a Temzén London városközpontja és Greenwich felé, a Jubilee metróvonal pedig gyors összeköttetést teremt a West Enddel, valamint a London City repülőtérrel. A szálloda konferenciaközpontja 3 100 m²-es, nagy bálteremmel konzolos mennyezettel rendelkezik, amelynek 3 000 ember befogadására alkalmas és fogadási területe pazar kilátást nyújt a Temzére. Ehhez jön még 20 további helyiség akár 500 fő számára, öt étterem és bár, valamint egy luxusfürdő beltéri úszómedencével. 

  Az InterContinental London – The O2 szállodát az InterContinental Hotels csoporttal kötött franchise-szerződés keretében az Arora csoport kezeli és üzemelteti. A catering szolgáltatásokért az Airedale csoport felel. Mára már a teljes szállodában MEIKO mosogatástechnika dolgozik, ezen belül is több M-iQ szállítószalagos és kosártovábbítós mosogatógép a főétterem, valamint a konferencia- és báltermek számára. 

  Az executive sous chef, Michael Sodah a Park Plaza Westminster Bridge étteremből érkezett az InterContinentalba. „A Park Plazabeli tapasztalataimból – akik szintén MEIKO mosogatástechnikával dolgoznak– tudtam, hogy itt a világ legjobb gépe áll szolgálatban.”

  „A fő mosogatókonyhában a bankett terület számára két M-iQ dolgozik: egy speciális szállítószalagos mosogatógép az edényeknek, és egy kosártovábbítós rendszer az evőeszközök és a poharak számára. A mosogatókonyhát emellett egy DV 80.2 GiO is támogatja a kisebb rendezvények számára.”

   

  Nagyon egyszerű és a nyelvi sokszínűség miatt valódi segítség. A színkódolás egyértelmű, vizuális magyarázatot biztosít. A rendszer valóban jól működik.

  „A bankett területen a catering több mint 3000 terítéket kezel egy turnusban. Ehhez olyan technikára van szükség, ahol kiemelkedő eredményekre támaszkodhatunk.” A szálloda konyhája általában 30 szakáccsal és 10 konyhai kisegítővel dolgozik. Nagyobb rendezvények esetén azonban akár 80 szakácsra és 60 konyhai kisegítőre is szükség lehet! 

  „Amit különösen szeretek” – folytatja Sodah, „az az, hogy a konyhai kisegítők probléma nélkül megértik, hogy a tisztítás során mire van szükség. Alapvetően ami kék, az eltávolítható – ez annyira egyszerű és a nyelvi sokszínűség miatt valódi segítség. A színjelölések egyértelmű, vizuális magyarázatokat adnak, és a rendszer valóban jól működik.”

  A MEIKO legújabb M-iQ kosártovábbítós és szállítószalagos mosogatógépei a hagyományos mosogatógépekhez képest óriási energia- és vegyszer-megtakarítást hoznak. A kosártovábbítós és szállítószalagos mosogatógépek 33%-kal kevesebb vizet és tisztítószert igényelnek, mint elődeik, ráadásul nagynyomású mosórendszerüknek köszönhetően még a mosogatási teljesítményük is kb. 30%-kal javult. Minden gépet egyedileg gyártottak le.

  A gépek alapkiszerelésben hővisszanyerő rendszerrel vannak ellátva – így az ehhez szükséges felszerelést sem kell külön beszerezni. Így a beépítésük a gép méretétől függően 5-8000 GBP megtakarítást eredményez.