Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Lancaster London

  A Lancaster London azóta már csak a MEIKO gépeivel mosogat

  A 4-csillagos presztízs szálloda része a hírneves Island Grill.

  Ez az étterem a reggelitől kezdve egészen 23 óráig nyitva van, és egészen a padlóig érő üvegablakain át pazar kilátást biztosít a Hyde-parkra. A szomszédos Lounge Bar a délutáni teáról, és az azt kísérő csokoládés nyalókákról, pisztáciás macaronokról, idénygyümölcsből készülő gyümölcstortákról és mogyorótortákról ismert.

  A Daily Mail online útikalauza a Lancaster London éttermet röviden csak az ország egyik legjobb délutáni teázójának nevezi.

  A teljes szállítóváltás keretén belül pult alá építhető mosogatógépként a Lancaster London rövid időn belül három FV 40.2 G GiO gépet is beépíttetett.
  Ebből kettő a Lounge Barban található, a harmadig pedig az Island Grillben teljesíti a feladatait – közvetlenül a forróital-pult mellett, és az edények, evőeszközök és poharak vegyes keverékével kell megbirkóznia.

  Mindhárom gép a MEIKO GiO fordított ozmózisos vízelőkészítő rendszerét használja, amely vízlágyító használata nélkül is ragyogóan tiszta és foltmentes eredményt garantál.


  Az ügyfelek, például a Lancaster London számára a műszaki téren legmodernebb mosogatástechnika alkalmazása jelentős előnyt jelent. A MEIKO UK az egyetlen olyan mosogatástechnikai szállító, aki akár öt évre szóló kiegészítő garanciális csomagot is kínál.

  Ha egy ügyfél ezt a kiegészítő garanciát választja, akkor fix üzemeltetési költségekkel tervezhet, és nem érhetik meglepetések nem tervezett javítások költségei miatt. Clare Wright FCIPS (Director of Procurement, Lancaster London) ezt a következőképpen kommentálta: „Kifejezetten örülünk a MEIKO After-Sales támogatásának! A kibővített garanciális ajánlat elfogadása a lehető legjobb döntés volt.”

  „2010-ben és 2011-ben nagy mosogatógépeinket a MEIKO mosogatógépeivel váltottuk fel, és az eredmények magukért beszélnek. Azóta a szálloda teljes mosogatástechnikája a MEIKO vállalattól származik. A személyzet dicséri a gép egyszerű kezelését és elégedett a mosogatási eredményekkel – és ez a fontos.”

  A két főkonyha eltérő emeleten található és egymással párhuzamosan dolgoznak, hogy az akár 2 000 terítéknyi mosatlant közösen kezeljék. A felújítás középpontjában az energiamegtakarítások állnak, ezért a funkcionális épületszárny felújítása során a fordított ozmózisos rendszerű új M-iQ mosogatógépre összpontosítottak, amely a Westbourne Suite konyhájában pohármosogató gépként szolgál.

  Fent, a Nine Kings Suite konyhájában található a második,
  széles kivitelű M-iQ szállítószalagos mosogatógép, valamint egy standard szélességű harmadik M-iQ in gép, amely az edényeket és az evőeszközöket mossa.

  2011-ben az akkori Back of House Operations igazgató, Oliver Darwin ennek így örült:

  „A mosogatási minőség kiváló – többé nincs szükségünk senkire a fényesítéshez. A régi MEIKO gépek mellett mindig hárman törölgettek. Most csak annyi a dolgunk, hogy gyorsan ránézzünk, a poharak rendben vannak-e.”

  „Emellett hálásan fogadjuk, hogy a MEIKO statisztikákat nyújt a vízfelhasználás hatékonyságáról és a tisztítószer-fogyasztásról – ezeket az információkat az internetes környezetvédelmi auditjaink számára ugyanis biztosítanom kell. Ez pedig a fenntarthatósági filozófiánk szempontjából is különösen értékes volt.”