Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Icon Hotellerie

  MEIKO kosártovábbítós mosogatógépek a NOBU HOTEL, London számára

  Az új mosogatógépek biztosítják, hogy minimális hő kerüljön a mosogatási egységek és a konyhák légterébe

  NOBU HOTEL London Page Hero

  A Catering Equipment Solutions átfogó szolgáltatást kínált, amelyben szerepelt a design kialakítása, a beszerelés, valamint a The Nobu Restaurant & Bar konyhájának és ellátó létesítményeinek, illetve az előcsarnokban lévő koktélbárnak a felszerelése. A hőkibocsátást minimalizáló berendezés legfontosabb eleme egy MEIKO UPster-K kosártovábbítós mosogatógép, amelyet a fő alagsori konyhában helyeztek el. Anna McNamara CES MD szerint „Az ügyfél a lehető legnagyobb elvárásokkal rendelkezett a mosogatás minőségével kapcsolatban. Ráadásul olyan gépre volt szükségünk, amely nemcsak mosogat, hanem más előnyöket is biztosít.

  „A MEIKO UPster K-M250 kiváló munkát végez a konyhai eszközök mosogatása terén, de ami még fontosabb: hővisszanyerési funkciója visszaszívja a gépnél keletkező hőt és gőzt, jelentősen csökkentve ezzel a páraelszívó terhelését, és kellemes munkakörülményeket teremtve a mosogatási egységben.”

  A projekt kialakítása során kiemelt fontossággal bírt a hőkibocsátás minimalizálása az alagsori konyhában és az ellátást biztosító területeken, csökkentve ezzel a szellőzési és épületelektronikai infrastruktúra terhelését. A CES tervezői „távoli” hűtést is alkalmaztak a felesleges hő külső felhasználására. A kompresszorokat a konyhán kívül helyezték el, és egy speciális csőrendszerrel összekapcsolták a hűtőkkel és fagyasztókkal. A MEIKO beépített hővisszanyerési funkcióval rendelkező kosártovábbítós mosogatógépe kompakt kialakítású, és megbízhatósága mellett jó mosogatási eredményeket produkál. De ami a legfontosabb: az UPster K kosártovábbítós mosogatógépei beépített hővisszanyerési funkcióval rendelkeznek, így hatékonyan összegyűjtik saját feleslegesen kibocsátott gőzeiket, biztosítva ezzel, hogy kevesebb hő jusson a mosogatási egységek és konyhák légterébe, amelyek így kellemesebb munkakörülményeket jelentenek.