Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow

  Jelentős tőkehozam Heathrow legnagyobb szállodája és konferenciaközpontja számára

  ParkIn Radisson

  A Heathrow-i Park Inn by Radisson szálloda és konferenciaközpont 895 szobájával és lakosztályával, két konferenciaközpontjával, valamint akár 700 fős konferenciák vagy 500 fős bankettek számára is alkalmas 41 rendezvénytermével Heathrow legnagyobb rendezvény- és eseményhelyszíne. Az étterem átalakítása 2016-ban fejeződött be, beleértve egy vadonatúj MEIKO M-iQ kosártovábbítós mosogatógép beépítését is.

  A vezető mérnök, Iain Bird megdicsérte a MEIKO részletes költségvetési javaslatát, melyet Mark Sharland, a MEIKO business development managere (Business & Industry UK) tett le elé.
   

  Ez világos javulást mutatott a fenntarthatóság terén, ideértve az áram-, a víz- és a vegyszerfogyasztás jelentős csökkentését is egy másik gyártó mosogatógépéhez képest.


  „A MEIKO lehetővé teszi a más gyártókkal való egyszerű összehasonlítást. Az ajánlat az energiamegtakarítások részletes becslését is tartalmazta, amelyek szintén tőkehozamot mutattak” – mondta Bird.

  Költségbecslés óra alapú összehasonlítással:

  Áram:
  M-iQ 3,29 GBP/óra, jelenleg: 6,02 GBP/óra

  Vízfogyasztás (GBP/óra):
  M-iQ: 0,74 GBP, jelenleg 1,44 GBP

  Mosogatószerek (GBP/óra):
  M-iQ: 0,78 GBP, jelenleg 3,08 GBP
  (A M-iQ szolgáltatásokkal a mosogatóvíz mennyisége jelentősen csökken)

  Az éves üzemeltetési költségek összehasonlítása:
  M-iQ: 14 045,20 GBP, jelenleg: 30 776,80 GBP

  A teljes éves megtakarítás a M-iQ-vel: 16 731,60 GBP

  „Döntésünk a MEIKO termék megvásárlása mellett tovább erősödött, mivel a gépet átfogó alkatrész- és megmunkálási garanciával szállították – ami pontosan jelzi, hogy a vállalat mit gondol saját termékei megbízhatóságáról” – mondta Bird.

  A beépített modell: M-iQ K-M54 V6 P6 akár óránként 130 kosár feldolgozásához. Ez a modell kiválóan alkalmas különféle tárgyak elmosogatásához, beleértve az edényeket, az evőeszközöket, a poharakat és a konyhai eszközöket/GN-serpenyőket is.

  Ez a konkrét mosogatógép helytakarékos 180°-os kosárkiadási területtel rendelkezik, amelyen keresztül az elmosogatott edények visszajutnak a kezelőhöz, így ez az elpakolás során is időt takarít meg.

  MEGJEGYZÉS: A helyiségben csak szokványos szellőztetés szükséges, ami további több ezer euróval csökkenti az anyag és áramköltségeket.