Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  A Principal Manchester

  A vezető manchesteri szálloda a UPster mosogatógépét használja

  Principal Manchester

  A korábbi Palace Hotel Manchester 25 millió GBP értékű felújítása után a Principal Hotel Company 2016 novemberében útjára indította a Principal Manchester szállodát.

  A befektetés egy része egy új kosártovábbítós mosogatógépet jelentett a főkonyha számára, amely pontosan karácsony előtt vált használatra késszé. Az 1891-ben épített, műemlékvédelem alatt álló gótikus épületben végzett munkák során már az is kihívásnak bizonyult, hogy a Meiko UPster K-M250 berendezést hordozható darabokra szét kellett szedni. Csak így lehetett a berendezést az épületen keresztül a rendeltetési helyére eljuttatni.

  A projektmenedzsmentért a Surrey-i illetőségű catering-felszerelés forgalmazó Equipt to Cook felel. 

  „Már a Meiko kiszállítási tempója, valamint előkészítési és üzembe helyezési sebessége is lenyűgözött minket” –

  mondta meglepődéssel Yvonne Martin, az Equipt to Cook ügyvezető igazgatója. „Az épület varázslatos, azonban megvannak a hátulütői. A gördülékeny beépítés biztosítása érdekében a Meiko csapata nagyon alaposan felkészült a helyi adottságokból és a szállítás jellemzőiből.”

  A Principal Manchester a városközpontban található, és II. kategóriájú műemlékvédelem alatt áll. A szálloda 270 vendégszobával rendelkezik, itt található emellett északnyugat Anglia legnagyobb szállodai bálterme, amely akár 1 000 fő számára is ülőhelyet biztosít.