Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  RACV Noosa Resort

  Csillogó poharak varázsütésre az RACV Resortban az M-iQ segítségével

  RACV Roosa Resort

  Szeretném megköszönni Önöknek, hogy a MEIKO kosártovábbítós mosogatógépet ajánlották nekünk.

  A RACV Noosa Resort nem csupán a TripAdvisor és a Booking.com ajánlatai között tűnik ki. Az ausztrál „Sunshine Coast” eme gyöngyszemének a lastminute.com.au „Rendkívüli” értékelést adott, és 100%-os ügyfélajánlást kapcsolt hozzá.

  A RACV Noosa Resort Food & Beverage Managere, Danny Cannon már hat hónapja használta az új edénymosogató-gépet. Ezután írt Ian Hopper FCSI, a tanácsadó számára, aki a gépet ajánlotta:

  „Tisztában vagyok vele, hogy az emberek többnyire a kritikát szokták közölni, a dicséretekkel takarékosabban bánnak. Szeretném megköszönni Önöknek, hogy a MEIKO kosártovábbítós mosogatógépet ajánlották nekünk.

  Pontosan az történt, amit megígért: december óta egyetlen poharat sem kellett kifényesítenem, ami ebből a gépből kijött!”

  Ennek során világossá vált, hogy a MEIKO termékei mennyire kiemelkedőek és milyen kiváló hírnevük van az ágazatban.

  Hopper vállalata, a KHI International az étkezéssel, ivással, mosással és hulladékkezeléssel kapcsolatos berendezéseket érintő tanácsadásra szakosodott. A KHI székhelye Brisbane-ben (Ausztrália) van, és globális projektekkel rendelkezik egész Ausztráliában, valamint Kínában és a Közel-Keleten is.

  Hopper egy GiO fordított ozmózisos rendszerrel felszerelt MEIKO M-iQ kosártovábbítós mosogatógépet javasolt. Ez az egyedülálló, a MEIKO által kifejlesztett vízelőkészítő rendszer a poharaknak és evőeszközöknek az utolsó öblítés után olyan megjelenést ad, mintha varázslatos módon kifényesítették volna őket.

  Danny Cannon: „Számos márkát közelebbről is megvizsgáltunk, és még Melbourne-i telephelyeket is felkerestünk, hogy a gépeket üzem közben megtekinthessük. Ennek során világossá vált, hogy a MEIKO termékei mennyire kiemelkedőek és milyen kiváló hírnevük van az ágazatban. Erős regionális beágyazottsággal rendelkezünk, az év 365 napján dolgozunk és rá vagyunk szorulva a megbízható termékre.

  A szellőzés és kezelés feljavítása azt jelenti, hogy „az M-iQ (…) sokkal hűvösebb marad, kevesebb zajt csinál, és a mindennapi munkafolyamatokat jelentősen leegyszerűsíti.”

  Az üvegárut már nem kell kifényesíteni. Emiatt a személyzet sem vágja meg magát olyan gyakran, ami a munkaegészségügy és -biztonság terén hoz javulásokat, valamit további megtakarításokat is lehetővé tesz.”