Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Schmalzerhof

  Kényelmes munkavégzés, fogyasztási értékek, mosogatási eredmény – eufória Schmalzerhofban

  szálloda Schmalzerhof Ausztria

  „Az edények nem csak tisztának néznek ki, hanem érezhetően azok is”

  Simone Baumgartner és férje, Herbert Margreiter kimondottan bátor vendéglátók. „Nálunk nincsenek síterepek, Innsbruck jó ide jó 22 km, és a túrázáshoz sem ez a vidék lenne az első választás” – sorolja fel Simone Baumgartner.

  Mi teszi mégis érdekessé az Inntal apró Weer községében fekvő Schmalzerhofot? Hát például a szimpatikus fogadós házaspár, és Simone Baumgartner testvérének, Katrinnak kiváló főztje. Miközben a turisták Innsbruckban szállnak meg, a régió lakói főidényben a 120 férőhelyes Schmalzerhofban próbálnak helyet foglalni.

  Csupán egy kőhajításnyira helyezkedik el a világhírű ékkőgyártó vállalat, a Swarovski vállalati központja, valamint annak vonzó látványossága, a „Kristályvilág” Wattensben. Ám még így is ritkán fordulnak meg a Kristályvilág látogatói a Schmalzerhofban – a családi vállalkozásban üzemeltetett étterem inkább üzleti ebédek színhelye.

  Egy lenyűgözően alacsony
  fogyasztású fedeles mosogatógép
  Energia, vegyszer és víz

  „Szenzációs mosogatási eredményt kapunk”

  És ami a pörgős vendéglátóban igazán lenyűgöző: tősgyökeres helyi volta, mindig szívből jövő áradó jókedve és az élvezet, amellyel a szolgáltatásokat nyújtja. „Ebben eléggé szőrszálhasogató tudok lenni” – ismerte el Simone Baumgartner.

  A ház főnöke emiatt is különösen szerencsés, hogy egy új fedeles mosogatógépet tudhat a konyhájában: „Szenzációs mosogatási eredményt kapunk, pont úgy, ahogyan mindig is szerettük volna! Az edények nem csak tisztának néznek ki, hanem érezhetően azok is” – fűzi tovább Simone Baumgartner.

  Elégedettségét Janka Chlebovcová is osztja. A Schmalzerhof mosogatási egységében dolgozó 53 éves Janka szerint: „Simone, ez egy jó gép. Még csak fel sem kell nyitnom!” Naponta ugyanis kb. 200 kosarat kellett elmosni, és ehhez korábban minden nap 200-szor kézzel fel kellett emelni, majd újra le kellett csukni a fedelet. „A munkahely kész konditerem volt” – nevetett Janka.

  Noha most a fedél automatikusan kinyílik és egy ujjmozdulatra bezárul, a mosogatás mégis gyorsabban történik – és ez kint, a vendéglőnek is jót tesz: „Délben az asztalokat akár négyszer is elfoglalják – ehhez a folyamatainknak és a gépeknek is jól kell teljesíteniük” – világítja meg Simone Baumgartner.

  Vendégeink teljes mértékben ránk hagyatkozhatnak, és mi ugyanezt várjuk el a beszállítóinktól. A MEIKO vállalattól ezt határozottan meg is kapjuk. A két nővér, Simone és Katrin Baumgartner, valamint Janka Chlebovcová mellett azonban van még egy további rajongója is a gépnek.

  A családfő, Herbert Margreiter értékeli az alacsony energia-, vegyszer- és vízfogyasztást is, ami nem utolsósorban a beépített szennyvízhő-visszanyerésnek, a gőzvisszatartó berendezésnek és a beépített ozmózisos berendezésnek (MEIKO GiO) köszönhető. „És ez neki nagyon fontos, mivel kizárólag elektromos autókkal közlekedünk, amelyeket a ház saját napelemes rendszerével töltünk fel, így a környezetet is kíméljük” – fejezte be Simone Baumgartner.