Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon tengeri

  MS Artania

  Az M-iQ mosogatógépek energia- és vízmegtakarítási tulajdonságai meggyőzően működnek az MS Artania hajókonyháján

  MS Artania, Phoenix

  Az MS Artania és a hozzá hasonló hajók, amelyeket a bonni székhelyű Phoenix Reisen utazásszervező vállalat bérel, az évek múltával nemcsak szebbek, hanem egyre gazdaságosabbak is lesznek.

  Jó fél évvel ezelőtt a monacói székhelyű hajózási társaság, a V. Ships tulajdonát képező Artaniával a kevés, belső kabin nélküli kirándulóhajó egyike egy negyedévre a neves bremerhaveni Lloyd Werft tulajdonába került. A hajó felújításához 40 millió euró befektetésére volt szükség. Benjamin Krumpen, a Phoenix Reise ügyvezetője örömét fejezte ki:

  „Az MS Artaniával egy csodálatos hajó került a birtokunkba, amely most még szebb lett!”

  Az 1984-ben még „Royal Princess” néven vízre bocsátott hajó felújítása a motoroktól az új balkonokon és a felújított utaskabinokon át a „Négy évszak” étterem teljes belső átalakításáig terjed. Az utasok számára kevésbé feltűnő, a legénység számára azonban határozottan megkönnyíti a munkavégzést, és összességében nagy jelentőséggel bír a fedélzeti higiéné magas követelményei szempontjából: a hajókonyha mosogatási egységét is teljesen újjáépítették. Ennek oka: „A korábbi, 1998-ból származó gép teljesen gazdaságtalan volt” – magyarázta Christian Schumann, a Phoenix Reisen Fleet Interior Managere.

  Ezért egy M-iQ mosogatógép mellett döntöttek, mivel:

  „A gép energia- és vízmegtakarítási tulajdonságai meggyőztek bennünket, és mindenképpen egy másik gyártó termékét akartuk beszerelni.”

  Az érvek között a Meiko innovatív kialakítású kezelőfelülete is egy M-iQ mosogatógép választását indokolta: „Minél egyszerűbb egy gép kezelése, annál kisebb a kezelőszemélyzet által elkövetett hibalehetőségek száma” – összegezte Schumann. Az MS Artania fedélzetén naponta több mint 24 000 edényt mosogatnak el. Ennek legnagyobb részét az M-iQ mosogatógép, amelyet a fazekak öblítésére szolgáló FV 250.2 univerzális mosogatógép, és a Casablanca Bar falai között működő DV 80.2 átmenő rendszerű mosogatógép egészít ki.