Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  A Dialekt Merdingenben

  Az M-iClean H kalapos mosogatógép nem engedi ki fölöslegesen a gőzt a merdingeni Dialekt étteremben

  A merdingeni Dialekt étterem a Breisgau járásban építészetileg egy hatalmas üvegházra emlékeztet. A kulisszák mögött a higiéniáról a MEIKO gondoskodik!

   

  Architektúra: teljesen újragondolva! Atmoszféra: kikapcsolódásra kész! Fekvés: A napsütötte merdingeni borvidéken, közvetlenül a Tuni hegy aljában, Németország egyik legnaposabb régiójában. A Dialekt kávézó, bár és étterem építészetileg leginkább egy hatalmas üvegházra emlékeztet, és mintha csak Steffen és Stefanie Kind gasztronómiai üzemeként lett volna tervezve. Az unokatestvérek üzemeltetik az esküvők rendezésére különösen kedvelt vendéglátó-ipari létesítményt: „Szeretnénk néhány dolgot másképp csinálni, mint ahogy azt a fekete-erdői vendéglátósok szokták” – nevet Stefanie Kind. Ezért itt nehéz fabútorok és agancsok helyett pálmák és modern hallbútorok láthatók. Az étlap regionális, az évszaknak megfelelő és egy kicsit mediterrán.

   

  A Dialekt ugyan csak 2011-ben nyílt meg, de az M-iClean H már a második MEIKO kalapos mosogatógép Stefanie Kind konyhájában. „Számunkra a MEIKO cégnek ez a gépe az ideális megoldás” magyarázza a tulajdonos és konyhafőnökasszony. „A vezetékből nálunk 20° dH értékű, tehát kifejezetten kemény víz folyik” – mondja Steffen Kind. „Az M-iClean H így is nagyszerűen teljesít” – teszi hozzá a főnökasszony. A kalapos mosogatógép nagy belső magassága lehetővé teszi a legnagyobb lábosok mosogatását is, és a MEIKO cégnél kifejlesztett fémlap, ami a gép kinyításakor a gőzt a kalapban tartja, a Kind család szerint az egyik legjobb újítás: „A hűtőhelyiségünk a mosogatógép közelében van. Ha egyszerre volt nyitva a hűtő és a mosogatógép, régebben a hűtőhelyiségbe beáramló gőzt a ventilátor mindig felkavarta, és a zöldségeken lévő földmaradékok miatt spórák képződtek” – magyarázza Steffen Kind.

   

  A a tény, hogy az M-iClean H mosogatógép kalapja automatikusan nyílik, Stefanie Kind szerint a fejlett technika jele:

  „Örülünk annak, hogy olyan mosogatógépet alkalmazhatunk van, amely ezen kívül nem csak a folyamatos munkát teszi lehetővé, hanem a munkaidőt is lerövidíti!”