Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Icon Gastronomie

  Az Au Bureau étteremlánc megbízik a MEIKO-ban

  Az M-iClean kielégíti a brit szabványok igényeit

  Au Bureau Hero

  Az idei nyár óta a mi M-iClean H gépünk előkelő környezetben, egy hagyományos angol pubban működik. Perreux sur Marne-ban ugyanis megnyílt egy új „Au Bureau” franchise-vállalkozás.

  Ebben meghitt környezetben a vendég a nap minden szakában megpihenhet. Ez a nem egészen tipikus, ámbár vendégváró brit kocsmában a helyiségek építészetileg és a berendezés tekintetében is különbözik egymástól. A hagyományos bár, éttermünknek ez az elmaradhatatlan ismérve, valamint a magas asztalok és székek a vendégeket arra ösztönzik, hogy helyet foglaljanak és élvezzék az aperitif jótevő hatását. A VIP sarok és az ott található ülőpadok ideális helynek bizonyulnak, ha vendégeink családi vagy baráti körben kívánnak fogyasztani. A nagy teraszon pedig a szép időt élvezhetik az itallap sztárja, egy frissen csapolt hideg sör mellett.

  A hét 7 napján üzemelő „Au Bureau” étterem konyhája egyszerű, de nagyszerű. Gazdag étlapján nem csak a burgerek és a szendvicsek, de a brit pubok elengedhetetlen ételei is megtalálhatók. 110 terítékével az „Au Bureau” napi két étkezést kínál. Havonta összesen mintegy 3000-5000 terítéket tálalnak. Ennek a végeláthatatlan edényáradatnak a leküzdésére az „Au Bureau” konyhájának megbízható és hatékony felszerelésre volt szüksége. Így aztán a választás a MEIKO cégre esett. Monsieur Touron másik üzletét, a Bourg-la-Reine-i Leffe kávéházat ugyanis egy integrált fordított ozmózisos modullal ellátott M-iClean GiO pohármosogató géppel szerelte fel. „Mivel nem csak a gép hatékonyságával. hanem a MEIKO céggel kialakított kapcsolattal is felettébb elégedett voltam, az „Au Bureau” franchise megnyitásakor természetesen szintén az ő csúcstermékükre akartunk alapozni.” Igényes követelményeinek eleget téve értékesítési igazgatónk, Sabine Betirac az M-iClean szériából, a MEIKO profi mosogatógépek új generációjából két gépet javasolt neki, amelyek a legújabb mosogatási technológiát innovatív formatervezéssel ötvözik. A bárba egy fordított ozmózis modullal ellátott M-iClean UM GiO mosogatógépet telepítettek. A mosogatókonyha viszont gyakorlatilag a premier előtt kaphatta meg legújabb fejlesztésünket, az M-iClean H gépet.

  A mosogatást forradalmasító kalapautomatika és az automatikus kosárfelismerés meggyőzte Laurent Touront. Ezek az ismérvek lehetővé teszik, hogy a mosogatógép nagyobb hatásfokkal működhessen. Marvin, az „Au Bureau” mosogatója valóban megerősíti, hogy mosogatási menetenként akár 5 percet is mag tud takarítani. Ez az automatizált rendszer egyik legfőbb előnye. A mosogatási ciklus automatikus ledolgozása közben a gép már a következő kosarat készíti elő. Marvin kihangsúlyozza, hogy a mosogatási hatásfok is kiváló: „Ez a gép olyat tud, amit eddig még nem tapasztaltam: elég, ha az edényt a kosárba rakás előtt, egy kicsit lezuhanyozom, és máris tisztán jön ki a gépből. Más gépeknél az edényt berakás előtt alaposan le kellet súrolni, de az is előfordult, hogy kétszer is el kellett mosogatni, hogy tiszta legyen.”

  Kezelőként Marvin a gép kiváló ergonómiáját is tudja értékelni. A kalapautomatikának és a szemmagasságban elrendezett érintőképernyőnek köszönhetően az állandóan ismétlődő műveletek kevesebb erőráfordítást igényelnek. „A nap végén nem fáj annyira a karom és a hátam, mert a gép kalapját nem kell nyitnom és zárnom, sőt, még az indítógombot sem kell megnyomnom. Nekem semmit nem kell csinálnom, a gép mindezt elvégzi helyettem” – mondja Marvin. Még ha eleinte nehezére is esett a gép érintőképernyős programozása, Marvin ma már nehezen tudná elképzelni munkáját az M-iClean H nélkül. „Ez tényleg egy klassz gép” – lelkesedik Marvin. A csúcstechnológiájú M-iClean H annyira felhasználóbarát, hogy az már szinte csoda.