Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Belton Garden Centre

  Hagyományos értékek a kertközpontban

  A Belton Garden Centre kávéház és étterem házi konyhájáról híres

  A Grantham (GB) közelében lévő Das Belton Garden Centre beszállítót váltott, és lecserélt három 2014-ben, a kávézó és étterem felújítása folyamán telepített kalapos mosogatógépet. Az étteremben 250 ülőhely van, a kerthelyiségben további ülőhelyek várják a vendégeket, és hetente több, mint 5000 terítéket szolgálnak fel.

  A három 2014-ben telepített gép a MEIKO egyik német versenytársától származott, az egyik fordított ozmózissal működött, ami a poharaknak és az edényeknek egészen különleges ragyogást kölcsönöz.

  Belton Garden Centre az Elkington család tulajdonában van, és Karen Elkington igazgatónő elmondja, miért kellett beszállítót váltani.

  „Egészen egyszerűen megbízhatatlanok voltak, egyik problémát a másik követte. Hetente háromszor is ki kellett hívni a szervizeseket, néha egymást követő napokon is.

  A mosogatógép a konyha legfontosabb része, pláne, ha olyan nagy a forgalom, mint nálunk. Ha a mosogatógép elromlik, be kell zárnunk, mert elfogy az edény.

  A szerviztechnikusoknak fogalmuk sem volt arról, hogyan hárítsák el a fordított ozmózissal működő gép üzemzavarát, és végül úgy elmérgesedett a helyzet, hogy a szállítónak a jótállást egy évvel meg kellett hosszabbítania.”

  A meghosszabbított jótállás 2017 elején lejárt, és agyártó a Belton cégnek a három gép karbantartására egy új szereződést akart ajánlani.

  „Annak ellenére, hogy a saját gyártmányú gépek karbantartását maga a gyártó saját szerelőivel és alkatrészeivel végeztette, a cég az új karbantartási szerződés feltételeként megkövetelte, hogy a gép kifogástalan állapotba helyezésének költségeit teljes egészében mi álljuk.

  Ekkor úgy döntöttünk, hogy ezek a gépek akkor sem kellenének, ha karbantartásuk ingyenes lenne!”

  A Belton Garden Centre egy csoport tagja, amelynek a másik telephelye Ruskingtonban már évek óta sikerrel alkalmazza a MEIKO mosogatógépet.

  A Belton érdekes módon már 2014-ben is eredetileg egy MEIKO rendszert akart telepíteni, de a vendéglátó-ipari berendezésértékesítőnek, aki a felújított intézményt berendezte, sikerült rábeszélni az új étterem vezetőit, hogy egy másik cégtől vásároljanak.

  Most itt egy MEIKO UPster K M250 átmenő kosaras mosogatógép és egy MEIKO DV 80.2 GiO AC kalapos mosogatógép működik.

  „A MEIKO-csomag mellett döntöttünk, mert tudjuk, hogy a MEIKO készülékei megbízhatóak, és a szervizelés nagyon jó”– mondja Karen Elkington.

  „Peter Nimmohoz, a MEIKO körzeti értékesítési igazgatójához fordultunk, aki a kapacitással és az áteresztési képességgel kapcsolatban értékes tanácsokkal tudott szolgálni.

  Ezen kívül a MEIKO céggel öt évre hosszabbítottuk meg a jótállási szerződést.

  A mosogatógépek megbízhatónak bizonyultak, így nem voltak nagyobb nehézségeink. A kisebb hibákat ruskingtoni gépünknél azonnal elhárították.

  A MEIKO egy megbízható vállalat szakképzett személyzettel és jó üzleti partner. És mindenek előtt első osztályú vevőszolgálattal rendelkezik.”