Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Benugo a Savill Gardenben

  duplakosaras mosogatógép a BENUGO számára a Savill Gardenben, Windsor Great Park

  Benugo étterem a Savill Gardenben

  A Benugo felszerelésekor a Fulcrum Commercial Kitchens a Meiko cég GiO fordított ozmózis technológiájával működő duplakosaras és aláépíthető mosogatási megoldásai mellett döntött.

  A Windsori kastélytól alig 10 km-re fekvő Windsor Great Parkban lévő Savill Garden műemlékvédett terület (I. kategória). és kb. 14 hektárnyi területet foglal magába, és olyan kerteket egyesít, mint a Hidden Gardens, a Spring Wood, a Summer Gardens, a New Zealand Garden, a Sommer Wood, a The Glades, az Autumn Wood és a Winter Beds

  A Savill Garden Kitchen egy egyedülálló látogatóközpont része, amelyben egy szabadon függő faborításos tető (vörösfenyő, tölgy) egy 120 x 30 m területű teret ível át  A többszörösen díjazott épület egy üzletnek, egy üvegháznak, egy faiskolának, egy étteremnek és szemináriumi termeknek ad otthont. A szabadban ehhez az épülethez egy ellátott csatlakozik, amelyre ki lehet ülni.

  A ház specialitása a fafűtéses kemencében sütött pizza, amit két rézzel borított kemencében készítenek. Bővebb információ a: www.benugo.com

  Az 2006-ban felépített épületet eredetileg évi 200 000 látogatóra tervezték. A látogatók száma azóta azonban több, mint 700 000-re, vagyis több, mint háromszorosára nőtt. 2017-ben a Fulcrum Commercial Kitchens úgy döntött, hogy átszervezi a túlterhelt vendéglátó-ipari intézményeket.

  David Burnett Fulcrum-igazgató így indokolja egy DV 200.2 GiO AirConcept és egy FV 40.2 G-GiO beszerzését:

  „Ki kellett cserélnünk egy kisebb átfutó rendszerű mosogatógépet, és a csúcsterhelés miatt egy prémium osztályú, strapabíró gépre volt szükségünk. A választás a duplakosaras áttoló rendszerű mosogatógépre esett, amely energiát takarít meg anélkül, hogy ki kellene egyezni az teljesítőképesség csökkentésével, ami ebben a nagy forgalmú vendéglőben létfontosságú tényező.

  Ezen kívül szükség volt egy külön mosogatórészlegre is, hogy a mosogatás minden műveletét egy helyen lehessen elvégezni.

  Az aránylag nyitott konyhának ezen a részén már volt egy légcserélőrendszer. Itt a Meiko AirConcept hővisszanyerés mellett döntöttem, így megválhattam az eddig rendszeresített kürtős páraelszívótól. A környező tér az új fehér, faltól falig terjedő plafonlemeznek köszönhetően így egyből sokkal tágasabbnak tűnik.”

  „A mindkét készülékbe integrált GiO fordított ozmózis ráadásul a személyzetnek megkönnyíti a készülék kezelését...”

  „...és a poharakon képződő fehér bevonat a múlté.”