Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Bergsee étterem

  Az M-iClean egy tökéletesre sikerült mosogatógép, ami kíméli a környezetet és a pénztárcát

  Bergsee Hotel Titisee

  Aki az egyik legszebb fekete-erdői tó, a Titi tó partján túristavendéglőt üzemeltet, annak szíve ügye kell, hogy legyen a vendéglátás.

  Mert amilyen mély ennek a Feldberg gleccser által táplált tónak a vize, olyan mérhetetlenül nagy rohammal támadják meg a vendégek a Bergsee éttermet. A két ügyvezető, Hartmut Schweizer és Horst Bockstaller vezette étterem atmoszférája hangulatos, festői, vagyis a legjobb értelemben „fekete-erdői”.

  A 180 ülőhelyes vendéglő különböző rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Ehhez hozzá jön még 300 hely a napteraszon, amelyről csodálatos kilátás nyílik a tóra. Amíg a vendégek jól érzik magukat, a vendéglátó-üzemi infrastruktúra nagy kihívással néz szembe.

  Többek között ezért döntött Hartmut Schweizer és kollégája egy M-iClean pohármosogató-gép mellett: „A gépek nálunk a kiszolgálópult alatt vannak, és a víz GiO modul általi előkészítésének köszönhetően poharaink kristálytiszták és csillognak – amit nem lehet összehasonlítani a régebbi mosogatási eredményekkel.” Pláne akkor, ha a Bergseeben a vendégek egymásnak adják a kilincset, örül az ember a pult mögött, ha a pohármosogató-gép az edényeket gyorsan megszárítja:

  „Még a polírozást is megtakarítjuk, úgy hogy egy csomó időt megtakarítunk”

  – fejezi ki örömét Hartmut Schweizer, akit a mosogatógép energia- és víztakarékossága is meggyőzte. „A vízelőkészítéssel működő M-iClean egy igazán kiváló pohármosogató-gép, ami a pénztárcát és a környezetet is kíméli.”