Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Bowcliffe Hall

  Nincs már kézi polírozás a műemlékvédelem alatt álló Bowcliffe Hall birtokon

  Bowcliffe Hall kívül

  „A MEIKO mosogatógépek jobbak, mint bármi, amit idáig láttam” – meséli Topham."

  A Bowcliffe Hall gazdag múltra tekinthet vissza. A birtok Wetherby-n kívül az Egyesült Királyság Yorkshire tartományában található, és műemlékvédelem alatt áll. A ma konferenciáknak és rendezvényeknek otthont adó, történelméről híres birtok néhai tulajdonosai közé tartozik az első brit repülős, Robert Blackburn is. A mérnök 1909-ben építette első repülőjét, csak hat évvel azután, hogy a Wright fivérek megtették első repülőútjukat.

  Majd egy évszázaddal később a Bowcliffe Hall birtokon felépült a repülőgépszárny formájú Blackburn-Event-Facility.

  A hatalmas, teljesen pilótastílusban berendezett rendezvényhely ötlete Jonathan Turner sorozatvállakozó volt: a bútorzatrésze egy asztallá átalakított alumínium repülőgépváz és egy bárrá kiépített hajtóműborítás. Az álma az volt, hogy megalkossa Bowckliffe örökségét, amely egyúttal vállalkozásának, a The Bayford Groupnak a székhelye is. A csoportnak részesedése van energiaszolgáltató vállalatokban, benzinkúti kártyákban, telkek feltérképezésében és telekberuházásokban, környezetvédelmi és e-commerce vállalkozásokban.

  A korábbi brit Pub Chef of the Year („az év szakácsa”), John Topham felel az ellátásért, úgy a rendezvényeken mint az étteremben, amelyet bérlői számára üzemeltet.

  A Bowcliffe birtokon két FV 40.2 G GiO pohármosogató-gép és egy DV 80.2 kalapos mosogatógép van, amelyeket a MEIKO értékesítési partnere, a blackpooli Port Catering cég szállított és telepített.

  Topham azt modta, hogy „gondos kutatás után” döntött a MEIKO mellett. Úgy látta, hogy a MEIKO tette a legjobb ajánlatot.

  „Biztosra akartam menni, hogy nem kell időt pazarolnunk Riedel poharaink és a finom csontporcelán kézi polírozására” – magyarázza.
  Összehasonlítottam néhány gyártó termékeit, és beszéltem néhány kollégámmal is. Minden nevesebb intézményben MEIKO mosogatógépekkel találkoztam, és ezeket mindenütt nagyon dicsérték.

  A szolgálatkészség és a támogatás is első osztályú volt. Például hiányzott néhány kosár – elvesztek a tatarozás folyamán. Ezt megemlítettem Lee Hackettnek, a MEIKO körzeti kereskedelmi vezetőjének, és már másnap hozta az új kosárkészletet. Ezt nevezem kiváló vevőszolgálatnak.

  Tophamnak van egy XVIII. századbeli néhai postakocsi-állomása is, a The General Tarleton Inn Ferrensby közelében. Ott most egy ötcsillagos étterem és koktélbár van. Ott is egy beépített fordított ozmózissal működő DV 80.2 G GiO kalapos mosogatógép tisztítja a mosatlant. Ez azonban egy komplett csomag az egyetlen 3 éves garanciával, a MEIKO „No Bills” szolgáltatásával kombinálva.

  „A MEIKO mosogatógépek jobbak, mint bármi, amit idáig láttam. A mosogatást a Bowcliffe-nél a MEIKO termékével optimáltam, de nem volt betervezve a hároméves »No Bills« csomag” – meséli Topham. „Csakhogy saját vendéglőm számára ez magától értetőnek tűnt. Hetente akár 1500 terítéket is fel tudunk szolgálni, és mivel jó a forgalom, a legjobb gépet akartam.”