Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Dee Why RSL

  Sydney egyik legnagyobb aktív klubja

  Dee Why RSL Ausztráliában

  Az M-iClean típusú új technológiák alkalmazását nagyon fontosnak tartjuk. Nagyon hatékony, és kevés ráfordítással ragyogóan megtisztítja az edényeket.

  A Sydney egyik legszebb strandján található Dee Why RSL Club büszkén mutatja be szerteágazó étel- és szórakoztatási kínálatát, ami itt a 47 000 klubtagra vár. Ezen kívül a klubot különböző alkalmakra, konferenciákra, esküvőkre, tanfolyamokra kibérelhetik önkormányzati szervek, vállalatok vagy magánszemélyek. A kulisszák mögött Bruce McLean és Greg Costello tevékenykedik; ők árulták el a MEIKO cégnek, mi volt a legfőbb kritériuma annak, hogy évi 12 millió művelet elvégzésére gasztronómiai ágazatukban egy bizonyos mosogatási megoldást alkalmaznak.

  „4 éttermet és 6 bárt üzemeltetünk, és ahogy nő a klub, úgy nő a naponta felszolgálandó terítékek száma” – magyarázza McLean. Ezért olyan fontos a topmodern technológiák alkalmazása, hiszen így éttermeink és bárjaink hatékonyan tudnak dolgozni, vendégeink pedig a gyors kiszolgálás előnyeit élvezhetik. Csak a bisztrónk évente 365 000 terítéket szolgál fel. A MEIKO kezdettől fogva olyan topmodern, rendkívüli készülékekkel tudott a piacra lépni, amelyek hátterében egy komplett műszaki szolgáltatás állt.Eleinte három gépet vásároltunk, ezeket további berendezések követték. Az év végéig aztán a klub minden intézményében csak MEIKO gépeket fogunk alkalmazni.

  „Az M-iClean im típusú új technológiák alkalmazása számunkra nagyon fontos. Kifejezetten hatékonyan működik, és a poharakat halkan és kevés ráfordítással kristálytisztára mossa – nyomós okok, amelyek méltán nyerték meg a személyzet elismerését. Nálunk mindig nagy a forgalom. Kihagyásokat nem engedhetünk meg magunknak. Ezért csak megbízható készülékeket tudunk használni.A MEIKO készülékei ezeknek az elvárásoknak megfelelnek. Nem mennek tönkre, kevesebb a karbantartási ráfordítás, és az alacsonyabb vegyianyag-adagolás sok költséget takarít meg. Ehhez még hozzájön, hogy a gép kezelése, mint már említettem, rendkívül egyszerű. 

  A MEIKO készülékeit a versenytársakkal szemben mindig előnyben részesíteném, mert a MEIKO komplett megoldást kínál. A széleskörű termékválaszték itt a klubban minden szituációhoz kínál megoldást, és ezt én hatékony és költségkímélő lehetőségnek látom, mert így tagjainknak, de talán más klubok tagjainak is az általuk elvárt szolgáltatást tudjuk nyújtani.”

  Greg Kostello koordinálja a nap mint nap előforduló karbantartási munkákat a DYRSL csoport összes intézményében és vállalatában.Vezetése alatt 7 magas képesítésű szaktechnikus biztosítja a klub zavartalan működését. A MEIKO 12 pohármosogató-gépéhez és 3 áttoló rendszerű mosogatógépéhez szükség van megbízható szerviztechnikusokra.„A MEIKO céghez fűződő professzionális viszonyomat így tudom jellemezni: Jobb nem is lehetne.”