Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Icon Gastronomie

  Friss halételeket kínál a korábbi tengerparti üzlet

  Nyugodt légkör, friss tengeri ételek és hibátlan felszolgálás – már foglalhat is helyet a Herringben

  A The Herring Room, Manly (New South Wales) öt legjobb éttermének egyike egy olyan, tengeri ételeket kínáló étterem, mely folyamatosan kiváló értékeléseket kap magas minőségű bisztró jellegű konyhájára és a nyugodt környezetére.

  A tulajdonos házaspár, Angela Heracleous és Rodney Walsh, akik korábban Sydney nagy sikerű The Sardine Room éttermét vezették, úgy döntöttek, hogy ezen a helyen, egy korábbi tengerparti üzletben éttermet nyitnak a helyiek számára.

  „Akárhány turistát szolgálunk is ki, az üzlet fenntartását a helyiek biztosítják”, szögezte le Angela. Mára mindkét csoport, a turisták és a helyiek is egyforma örömmel ülnek be a tulajdonosok által üzemeltetett, családias hangulatot árasztó vendéglőbe.

  A parti üzlet eltűnt, ám a hangulata megmaradt. A látogatók nem győzik dicsérni a hátsó udvari részt, a szabad belátást a konyhába, a kiemelkedő kiszolgálást és természetesen a menüt.

  A The Herring Room megadja az összes tengeri étel származási helyét, melyeket Ausztráliában és Új-Zélandon fenntartható és környezetbarát halászatokhelyben fognak. Angela Heracleous büszke rá, hogy mindig a legfrissebb tengeri halat és rákot szerzi be a Sydney-i halpiacon. A fogások között szerepel a queenslandi Moreton-öbölből származó rák salátával, az egészben készült bébi új-zélandi piros csattogóhal thai curryszósszal vagy a kétszemélyes tenger gyümölcsei tál olyan íncsiklandó falatokkal, mint a jellegzetes helyi osztriga, a tasmániai bébi polip hegyi borsos aiolival, a Port Lincoln (SA) körüli vizekből származó kagylók puttanesca tésztában, chilivel, szardellával, kapribogyóval és olívaolajjal, és persze sok egyéb más finomság is. A vendégek a nagy választékot és a fogások kiemelkedő minőségét egyaránt méltatják.

  A legjobb minőségű ételeket a legjobb módon kell bemutatni.

  „Kezdetben amiatt döntöttünk a MEIKO mosogatógépek mellett, mert a korábban használt márkával nem voltunk elégedettek. A döntésünkkel azóta is elégedettek vagyunk.” És hogy mit méltatnak leginkább a tulajdonosok? A tökéletes eredmény hatékony biztosítását – szünet nélkül. Mindhárom M-iClean U mosogatógép tartalmaz egy GiO fordított ozmózisos modult. Két ilyen készüléket a The Herring Room számára vásároltak, egy harmadik pedig a szintén Manly-ben található Bar Troubadour nevű bárjukba került.

  Ezek a mosogatógépek nem csupán csendes működésűek, de a tisztán tartásuk is rendkívül könnyű. Az üzletmenet számára jelentős nyereséget jelent a polírozásra szánt idő jelentős lecsökkenése miatti időmegtakarítás.

  A több mint 20 éve az iparágban dolgozó Angela Heracleous több mint elégedett a MEIKO szolgáltatásával.

  Ez a legjobb ügyféltámogatás, amit valaha is tapasztaltam.

  „A MEIKO esetében a csúcsvezetőktől kezdve a szerviztechnikusokig bezárólag mindenkivel kiválóan együtt lehet működni, ami igazán ritkaság egy nagy és sikeres vállalatnál.”

  A MEIKO egyik nagy erőssége, hogy mindig ott van, ha szükség van rá – és az ügyfelek ezt kifejezetten méltányolják.

  „Ez olyasmi, amit a kisvállalkozások üzemeltetői tényleg észrevesznek, értékelnek és folyamatosan támogatnak is. Röviden megfogalmazva, mi mindig azt éreztük, hogy fontosan vagyunk a MEIKO számára.”