Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Fent, majd lent az új MEIKO kosaras mosogatógéphez

  Egy új kosaras szállítású mosogatógép az RAC klub számára

  RAC Club Page Hero

  Az új kosaras mosogatógépek általában a hátsó kereskedelmi bejáraton keresztül érkeznek a kifinomult szépségű londoni épületekbe. Az új MEIKO kosaras mosogatógép azonban a főbejáraton lépett be, akár egy megbecsült vendég!" Ez volt az egyetlen lehetséges útvonal, melyen a mosogatógép bejuthatott az épületbe. "Az ajtót általában ahhoz szerelik ki, hogy autókat szállítsanak be rajta a hallban rendezett kiállításokra" - állítja Mike Bridger, a HCE Foodservice Eguipment projekt értékesítési igazgatója. "Bridger új konyhai berendezéseket tervezett a klub számára, beleértve az új főzőkonyhát, a tárolóhelyet, a fagyasztó és mosogató területeket. “A MEIKO (mosogató) gép az elülső ajtón keresztül érkezett, majd 19 lépcsőn vitték le az alagsori területre" - folytatja Bridger.

  “A klub 10000 fogást szolgál fel hetente, melyeket hat konyhában készítenek el öt emeleten, a MEIKO kereskedelmi mosogatógépei az egész épületben jó szolgálatot tesznek.”

  A RAC klub UPster K-M250 kosaras mosogatógépe 125-190 kosarat képes feldolgozni óránként.

  A legjobb helykihasználás érdekében a mosogató területen Bridger a MEIKO 90 fokos, ívelt elektromos szállítótószalagot használta, mely a mosott és tisztított állványokat végigtolja a gép eleje előtt görgős asztalokon, vissza a kezelő felé. Az asztal, mely kosaras tárolóegységként szolgál, könnyen leválasztható az elektromos, ívelt szállítószalagról és kerekekről, hogy könnyen hozzá lehessen férni a tisztításhoz. Az alapkivitelben is hővisszanyerő képességgel működő összes UPster kosaras mosogatógép a hőfelesleget és gőzt használja fel a bemenő hidegvíz előfűtéséhez, csökkentve a szellőzőrendszer igénybevételét és a gőz csökkentésével a konyhát jobb munkahellyé téve.

  A Pall Mall klubház London szívében szállások, étkezési és sportolási lehetőségek egyedien széles választékát kínálja, beleértve London talán legjobb uszodáját. A klubtagok számára elképesztő vacsorázóhelyek állnak rendelkezésre, beleértve a Pall Mall exkluzív "The Great Gallery" nevű vendéglőjét, és a "Minstrels Gallery" magánéttermet, ahonnan a Great Galleryn keresztül van kilátás. A söröző stílusú Brooklands Room a klubok tradicionális hangulatát kombinálja a jelenkor szolgáltatásaival és kínálatával Art Deco környezetben.