Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Poulet Purée

  A Poulet Puréeben nagy súlyt helyeznek a minőségre, amit a MEIKO termékeiben találnak meg.

  Raoult már évek óta MEIKO mosogatógépekkel dolgozik, eddig mintegy 150 darabot telepített, és nagyon meg van elégedve a minőséggel.

  A Poulet Purée egy új étterem Párizsban. 400 férőhellyel csirke- és burgonyapüré-különlegességeket kínál vendégeinek. Tulajdonosa, Fabrice Raoult előtte megalapította a 300 étteremből álló „La Pataterie” étteremláncot Franciaországban, és most egy új láncot akar alapítani.

  A Poulet Purée hat központja az Île Seguin szigeten, Boulogne-Billancourtban van. Ebben az étteremben csak „Label Rouge” minőségi jelzéssel kitüntetett csirkéket készítenek.

  ezek a csirkélk lassan nőnek, és nevelésük természetes körülmények között, a szabadban történik., Kétszer annyi ideig élnek, mint egy hagyományos módon tenyésztett csirke, és húsuk is finomabb. Táplálásukhoz kizárólag géntechnika nélküli gabonával és tejtermékekkel történik. Minden csirke meg van gyűrűzve, a gyűrűn a tenyésztő neve látható, így a tenyészet könnyen visszakövethető.

  Raoult már évek óta MEIKO nagykonyhai technikával dolgozik, eddig mintegy 150 mosogatógépet telepített, és nagyon meg van elégedve a minőséggel. A Poulet Puréeben ehhez még hozzájött egy M-iClean UM GiO pohármosogató-gép és egy DV 80.2 kalapos mosogatógép.

  „Mindennek van íze, és mindennek megvan az ára. A minőséget nem lehet megfizetni, mert ez adja meg egy vendéglő tulajdonosának azt a biztonságot, hogy a napi üzem problémamentesen fog lebonyolódni” – mondja Raoult.

  Raoult vesszőparipája a minőség, legyen szó akár élelmiszerekről, kiszolgálásról, konyha- vagy bárfelszerelésről, de azért nagyon ügyel a víz- és energiafogyasztásra is. És pont ezen a területen állapított meg jelentős javulást, amely az új M-iClean pohármosogató-gép intelligens energiagazdálkodási rendszerének köszönhető.

  Döntésében fontos szerepet játszott a nagyszerű ügyfélszolgálat és a MEIKO technikusok műszaki szakértelme.

  Borospoharainak a GiO modul sugárzó csillogást kölcsönöz, hiszen a Poulet Purée borokból is nagy választékot kínál. Ezért Raoult számára lényeges, hogy a poharak csillogjanak és ne legyenek foltosak, de az is, hogy azokat mosogatás után ne kelljen polírozni, mert így egyaránt csökkennek a pohártörések és a személyzeti kiadások.