Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Rockpool Dining Group

  Az innovatív mosogatástechnika előnyei minden tekintetben kimagaslóak

  Rockpool Dining Group, Ausztrália

  Neil Perry Ausztrália egyik vezető, befolyásos szakácsa. Egyben ő a Rockpool Dining Group, az egyik legrégebbi és legtöbbször kitüntetett ausztráliai étteremcsoport reklámügyi és kulináriai vezetője. Több mint 54 éttermük a prémium kategóriától a laza atmoszférájú helyi éttermeken keresztül a kötetlen gyorsétterem kategóriáig terjed. 

  „15 nagyszerű márkánk van, például a Rockpool Bar and Grill, a Spice Temple, a Sake, a Jade Temple és a Rosetta, ezek mind a prémium kategóriát képviselik. És akkor ott vannak még a kötetlen hangulatú kocsmák, pl. a Bavarian, a Munich, a Fratelli Fresh és végül az olyan gyorséttermek, mint a Burger Project és a Sake Jr. A MEIKO céggel néhány éve működünk együtt, mivel a Crown csoport, amelyiknél a mosogatógépek éjjel-nappal üzemelnek, ezt a márkát favorizálja. Ezektől a srácoktól a cégről csak jókat hallottunk. Így aztán az első ilyen gépet Melbournben, a Rockpot Bárban állítottuk fel. És valóban, ezek a gépek azóta is beváltak és csodálatosan megbízhatóan működnek.

  A technika a mi intézményeinkben jelentős szerepet játszik, egészen a legalsó szintig, a mosogatógépekig azt kell nyújtaniuk, amire törekszünk: ragyogóan tiszta poharakat és tányérokat és kifogástalan evőeszközt. Kifejezetten fontos, hogy lépést tartsunk a vendéglátó-ipari konyhai készülékek műszaki újításaival, hiszen állandóan a hatékonyság növelésére törekszünk.” A döntéshozatalban azok a hatékony megoldások számítanak, amelyekkel munkaerőt vagy időt lehet megta-
  karítani. A fordított ozmózissal működő M-iClean esetében ezek az előnyök nyilvánvalóak. A GiO modul egyszerűen nélkülözhetetlen.

  Egy személy egy kiszolgálással átlagosan 4–7 poharat használ el, ami 100 személy esetében már jelentős mennyiség. A poharat a sommelier választja ki, és a poharak tisztítása a legfontosabb feladat.

  Poharaink nem olcsók. Ezért tekintjük a pohártörések csökkentését elősegítő M-iClean gépet a mosogatási technika szívének.

  Erre többezer dollárt kell költenünk. Így aztán minden költségcsökkentő megoldást szívesen fogadunk. Az étterem méretéhez képest a kiszolgáló helyiségeink viszonylag kicsik. Nem tudunk sok készüléket felállítani. Ennek ellenére nagy jelentőséget kell tulajdonítanunk a poharak és az edény mosogatásának. Azt hiszem, aki nem a mi iparágunkból jött, az nem is tudja, mennyire fontos ez a két elem egy étterem számára. Majdhogynem azt lehet mondani, hogy itt dobog az étterem szíve. Egy megbízhatatlan mosogatógép, ami állandóan elromlik, mindent nagyon visszatart. A mosogatógépen áll vagy bukik az étterem üzemeltetése, pedig ebből általában csak egy van. Tehát ha ez elromlik, kézzel kell mosogatni, ami nagyon nagy munkaráfordítást igényel. 

  Soha nem kell sokáig várnunk a szervizszakemberre vagy az alkatrészekre. Ha valami elromlik, azt egykettőre megjavítják.
  A MEIKO mosogatógép intuitív jelzőmarkolata különösen fontos elem: színe a gép állapotának függvényében változik, és ez nagyban megkönnyíti a gép használatát. Személyzetünk szeret a MEIKO készülékkel dolgozni, mert az a munka oroszlánrészét magától elvégzi.