Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  Scheck-In

  Sokkal több edény harmadannyi személyzettel a mosogatórészlegben

  A Kochfabrik Achernben

  Sokkal több edényt tudunk elmosogatni, és én harmadannyi személyzettel dolgozom a mosogatórészlegben.

  Didier Bentz, a Kochfabrik vezetője 2015 óta vezeti a loft stílusú rendezvénykonyhát – és a repertoárt francia hatással, elzászi gyökerekkel – de nem csak savanyú káposztával – gazdagítja.

   

  A született elzászi számára, aki a szakmát a Sylt szigeten tanulta, és olyan hírességekkel dolgozott, mint Herald Wohlfahrt, a tiszta edény elsőrendű fontosságú: „A vendég rá se néz a legjobb ételre sem,, ha a tányér szélén csak a legkisebb foltot is észreveszi!” Ezért megköveteli, hogy az edény egyszerűen tiszta legyen. Az egyszerűség az UPster mosogatógép kezelésében is elsőrangú tényező: „Érintőképernyő és vészkikapcsoló – több nem is kell az alkalmazottaknak ahhoz, hogy a gépet kezelni tudják!” Ez a munkaklímára is kihatással van, és Didier Benz tudja, hogy csapata szeret a MEIKO-technológiával dolgozni. De a konyha klímája a szó szoros értelmében is megváltozott, mert az UPster gasztromosogatógép hővisszanyerő technológiájának köszönhetően a páratartalom nem olyan magas, mint régebben.

  Itt, mint egy bemutatóhelyiségben, szívesen vannak jelen az ipar képviselői is. A Miele és a Hansgrohe, a Duravit és a Zeyko és még sok cég képviselői megfordulnak itt, akiket bárki szívesen a tűzhelye köré állítana. A dizájn és a szakmai tudás a mosogatókonyhában külön szerepet kap, mert „bennünket csak egy üvegtábla választ a mosogatórészlegtől, és a velünk együtt főző vendégek tányérjaikat el is rakják. A szemet megörvendezteti, ha ez a részleg is stílusosan néz ki” – örül Didier Bentz az UPster mosogatógépnek.

  De az áttoló rendszerű mosogatógépek új generációjának belső értéke is van: „Sokkal több edényt tudunk elmosogatni, és én harmadannyi személyzettel dolgozom a mosogatórészlegben” – tudósít Didier Benz, aki a személyzetet így más területen is alkalmazni tudja.