Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Gasztronómia ikon

  The Grill, Baden-Baden

  Telt ház a Baden-Badeni Kaszinó mosogatókonyhájában

  kristálytiszta eredmények a Baden-Badeni Kaszinóban

  Itt lehet másokat látni és magunkat megmutatni. És természetesen kaszinóba menni!

  Baden-Baden lóversenypályájáról híres. Baden-Baden a világtörténelem fontos színhelye. Itt lehet másokat látni és magunkat megmutatni. És természetesen kaszinóba menni! Ahol a vörös és a fekete megdobogtatja a szíveket, ott az üzemeltetők a játékbankot az elmúlt években teljesen újragondolták: A Bénazet-terem és a Bernstein klub volt a kezdet, ezt követte az újratervezett külső terület, majd legutóbb a The Grill étterem újrarendezése.

  Oana Rosen, a neves frankfurti belsőépítésznő (Roomers Hotel és The Pure Frankfurtban) munkához látott – és a The Grill étteremben, valamint a Bernstein klubban lélegzetelállítóan szép, extravagáns környezetet teremtett. A Leo’s cég (közétkeztetés), valamint a RIZZI WineBistro & Restaurant étterem és a Wirtshaus zur Geroldsauer Mühle vendéglő tulajdonosa, Peter Schreck a The Grill üzemeltetésével nemzetközileg is nagy feltűnést keltett.

  Az M-iClean H kalapos mosogatógép
  a The Grillben, Baden-Badenban

  „Szeretem ezt a gépet, soha nem fogok megválni tőle.”

  A tűzhelynél Mario Provenzano, a baden-badeni vendéglátósok körében jól ismert konyhafőnök áll. Schreck és Provenzano már 25 éve dolgoznak együtt, de most, a The Grillel új csúcsokat akarnak meghódítani: vendégeiknek a legjobb szusi-különlegességeket és a legfinomabb, saját érlelő szekrényükben érlelt marhahúsból készült specialitásokat kínálják. Grillezett homár, valamint szasimi került az étlapra! De Provenzano szívét nem csak az étterem luxusba illő környezete melengeti, hanem az új M-iClean H automatikusan működő kalapja is: „Szeretem ezt a gépet, soha nem fogok megválni tőle” – nevet a konyhafőnök.

  A hely a legtöbb konyhában hiánycikk, és ez alól az övé sem kivétel – az új MEIKO kalapos mosogatógép éppúgy a sarokban helyezkedik el, mint elődje. „Annál fontosabb, hogy végre sikerült megszabadulnunk attól a zavaró kerettől” – örül Provenzano. A kalap a fogantyúk könnyed megérintésére mintegy varázsütésre felnyílik. Ha a felhasználó úgy kívánja, akkor ez teljesen emberi beavatkozás nélkül is megtörténhet. „Egyértelműen időt takarítunk meg, könnyebb a munka, és végre olyan gépünk van, ami azt csinálja, amire tervezték!” – teszi hozzá a mester.

  Provenzano és Schreck már minden vendéglátóegységben átállt a MEIKO termékeire. „A Leo’s-ban a gép reggel 9 órától éjjel 1 óráig van üzemben, vagyis nagyon kemény próbának van kitéve!” A The Grill bárjában a pult alatt egy M-iClean villog, így jelezve, hogy kész az étterem számára az összes poharat ragyogóan tisztára mosogatni.

  "A GiO MODUL készíti elő a meszet tartalmazó baden-badeni vizet

  Provenzanot és csapatát a kalapautomatika mellett a M-iClean H kiváló mosogatási eredményei is meggyőzik: „A GiO MODUL előkészíti a mésztartalmú baden-badeni vizet, és a gép teljes gőzzel működhet. 3. fokozatban szinte halljuk ahogy repülnek a kávéscsészék” – mosolyog a konyhafőnök, miközben beszámol a MEIKO új „erőgépével” végzett kísérletekről. „A program a legerősebb szennyeződésekkel is megbirkózik és azért működik tökéletesen, mert a mosogatókar végre teljes nyomás alatt van.”

  A nemesacél csövezetet a konyhafőnök szintén nagy szakértelemmel nyugtázza: „Ha a mosogatási technika egy lyukas tömlő miatt felmondaná a szolgálatot, az kész katasztrófa lenne! Ilyesmi nálunk nem fordulhat elő!”