Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  The Woodspeen

  A Michelin csillagos "The Woodspeen" étterem a MEIKO és annak M-iClean mosogatógépei számára, a szolgáltatásra és a minőségre vonatkozó ajánlólevelet ad.

  Hero MEIKO Woodspeen

  Az 1827-ben kocsmaként épült Woodspeen egy időben hentesüzletként is kibővítette működését.

  Az elismert Michelin csillagos éttermet és főzőiskolát, saját konyhakertjéval, John Campbell alapította, "The Woodspeen" néven, mely megjeleníti az alapító rajongását a vidék, a megfizethető árú, finom ételek, a közösség és a főzésoktatás iránt.

  Az első benyomás megtévesztő, mivel a 19. századi vörös téglás épületben működő kocsmának tűnő vendéglátóhely valójában egy kifinomult, stílusos bárt takar és vele szemben egy modern, nyitott éttermet, rálátással a konyhára.

  Kellemes hangulat uralkodik a gyönyörű, eredeti fagerendás mennyezet alatt, kilátással a berkshire-i tájra.

  John-nak egyértelmű víziója volt saját éttermére vonatkozóan, a barátságos, mégis figyelmes kiszolgálására és a szezonális fogásokra összepontosítva, melyekhez saját földjén termesztik a hozzávalókat és a takarmányt.

  Miután a világ minden táján dolgozott szállodákban és éttermekben, John Campbell üzleti tapasztalatai senki máséval nem érnek fel, és a "The Woodspeen" a környezetvédelmet és az újrahasznosítást a lehető legmagasabb szinten műveli.

  "Minden, amit csinálunk, a fogyasztással, a hulladékkal és a vállalkozás hatékony működtetésével kapcsolatos" - állítja John Campbell.

  “Ha létezne "szénpozitív" stratégia, természetesen azt követnénk! Élelmiszer- és kartonpapír-hulladékunk a komposztba kerül, eszközeinket a legfinomabb szinten kezeljük, üzleti modellünk pedig a "felesleg nélkül" elve szerint működik.

  "Aztán itt van még a jótékonyság szempontja is. Számunkra a közösség a legfontosabb érték, ahonnan a legtöbb vendégünk is érkezik."

  2018-ban a Woodspeen a MEIKO számos legújabb innovációját telepítette, többek között egy M-iClean H kalapos típusú mosogatógépet a konyha középpontjába, valamint egy M-iClean pult alatti pohármosogatót a bár számára.

  Mindkét új gép szempontjából kulcsfontosságú a GiO fordított ozmózisos vízkezelés, mellyel nincs több szükség vízlágyítókra, és csillogó, foltmentes eredményt biztosít kézi polírozás nélkül is. Az M-iClean H a MEIKO új energiatakarékos, hővisszanyerő rendszere, mellyel akár 21 százalékos megtakarítás érhető el az előző Meiko modellekhez képest!

  Automatikusan működő kalapja egyszerű munkamegtakarítást tesz lehetővé, mivel a kezelő nyugodtan dolgozhat, anélkül, hogy meg kellene szakítania a munkát a kalap felnyitásához és lecsukásához. A felnyitás általában időveszteséget okoz, mivel a kezelőnek egyszer vagy kétszer meg kell szakítania az emelést a gőz felfelé történő kieresztéséhez, hogy az ne rá áramoljon. Egy forgalmas, 125 polcos műszak esetén a megtakarított idő akár 45 percet vagy többet is kitehet.

  “Én a fordított ozmózisos vízkezelés miatt térek vissza mindig a MEIKO-hoz" - állítja John Campbell.

  John Campbell étteremvezető a "The Woodspeen"-ről és a MEIKO UK-vel fennálló kapcsolatáról beszél.

  A MEIKO esetében egy olyan mosogatógépet láttam, mely kristálytisztára mossa az üvegeszközöket, ami nagy előnyt jelent a vállalkozás tulajdonosa számára.

  "Az RO mindig munkát takarít meg a számunkra, és ha a vállalkozás költségeit nézzük - munka, eszközök, anyagok tekintetében - azok nem csökkennek, hanem éppen, hogy emelkednek.

  "Üzleti vállalkozás tulajdonosaként fontosnak tartom e hatás mérséklését a mosogatásból és polírozásból eredő munka és az ahhoz kapcsolódó törési esetek csökkentésével. Ez majdnem olyan, mint a marginális hozam elmélete*.

  "Az új pult alatti gép is kiváló a bárban. Az alkalmazottak úgy gondolják, hogy tisztítja magát, mivel minden másra is képes az öntisztításon kívül.

  "Nem bocsájt ki gőzt, ezért nem szakítja meg a pult mögötti munkafolyamatokat. Ha a bárpult mögötti csapat inkább a vendégekre összpontosít, mint a mosogatásra vagy a poharak törölgetésére, nyilvánvalóan jobban tudnak figyelni a vendégekre, és akár több italt is eladhatnak.

  "Az új, automata kalapos gépben azt szeretem, hogy nem panaszkodnak többé a konyhai dolgozók.

  "Sok időt takarít meg nekünk. Az összes vállakozás közül, melyet vezettem, a "The Woodspeen" a leginkább multifunkcionális, így például a konyhai dolgozók is képesek elvégezni néhány karbantartási feladatot, vagy segíthetnek a zöldségek betakarításában. Ha az új mosogatógép használatának köszönhetően a nap folyamán hatékonyabb a munkavégzés, azzal pénzt lehet megtakarítani.

  "Ha a gépek bizonyos dolgokat képesek elvégezni, és ezáltal a csapatnak más feladatokat elvégezésére jut ideje, azzal nyilvánvalóan munkát takaríthatunk meg, és új üzleti lehetőség jön létre a vállalkozáson belül.

  "A jó ár alapvetően fontos szempont, de számos vállalkozás nem veszi figyelembe a befektetés jövedelmezőségét, a lehető legkevesebbet akarják befektetni, ahelyett, hogy azt néznék, hogyan fizetődik vissza.

  "Partnereink, akikkel üzleti kapcsolatban állunk, nagyon fontosak számunkra, mivel segítenek a vállalkozásunk működtetésében, és ha rossz partnert vagy berendezést választunk, az hatással lesz a vállalkozásunkra is.

  "Ha marginális hozamokat szeretnénk – vagyis azt a plusz 1 százalékot – nem megfelelő partnerekkel nem fogjuk tudjuk elérni, mert rossz az üzleti modellünk.

  “Fontos a megfelelő partnereket kiválasztani, akik segítenek az üzleti vállalkozás működtetésében. A MEIKO az üzleti kapcsolatrendszerkhöz tartozik, és nagyon büszke vagyok rá, hogy velünk vannak. A berendezéskészlet kiváló,. strapabíró és nem hibásodik meg."

  "A MEIKO partnerként akar együttműködni, és segíteni a vállalkozása támogatásában, fontos számára, hogy hogy mennyire sikeres az Ön vállalkozása. Ez hatalmas értéket jelent, ez az oka annak, amiért a Meiko-t választjuk.

  *Marginális hozam elmélet: A marginális hozamok elméletének lényege bármely folyamatban a kis lépésekben elért javulás, mely hosszabb távon jelentős mértékű javulássá adódik össze.