Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Új átvezető mosogató és pohármosó a Weeping Willow számára

  A Weeping Willow elégedett a MEIKO mosogatógép és a szolgáltatás minőségével

  Egy vidéki kocsma, mely majd három éve zárva van, most újra kinyitott egy megdöbbentő felújítást követően. Peter Romaniuk építész személyesen érdekelt a 16. századi, nyilvántartott épületben, feleségével, az ismert virágkertésszel, Paula Pryke-kal egy családias éttermet hoztak létre, mely rendkívüli népszerűségnek örvend konyhájának köszönhetően.

  A kutyabarát pub főbb tervezési jellemzői között szerepel a világos és vidám beltéri kialakítás, a kényelmes bútorokkal, a bárpult, melynek egyik végén sört, a másikon pezsgőt szolgálnak fel, és a teljesen nyitott konyha a séf asztalával.
  A családi ebédekhez egy gyertyafényes, rózsaszín málna témájú szoba áll rendelkezésre, míg a főebédlő a kertre néző bővítményben kapott helyet, ahol akár hatvanan is étkezhetnek egyszerre.

  A Barrow-ban, Bury St Edmundstól nem messze és az A14-eshez közel található étteremben a helyi hírességnek számító séf, Claxton-Webb a főszakács.

  Az élelmiszerszolgáltató berendezések tervezését és telepítését Reg Dawson végezte a Dawson Design Projects nevében. Reg Dawson egy MEIKO FV40.2 G-GiO pohármosót tervezett a bárba és egy UPster H500 mosogatógépet a konyhába, mely egy zárt sarokban található, a vendégek látóterén kívül. Az UPster H500’s átvezető mosogatógép fedelét úgy tervezték, hogy a hátsó része szellőzzön, és eltolja a kezelő elől a gőzt.

  “Egyetlen bárnak sem lenne szabad fordított ozmózis nélkül működnie, és a MEIKO GiO a legjobb,”

  - állítja Reg Dawson. "Többletköltséget jelent, ha MEIKO készüléket vásárol, ugyanakkor egy bizonyos szempontból ez kifizetődő. Ez egy olyan vállalat, mellyel könnyű együttműködni; gépeik kiváló eredményeket érnek le, megbízhatóak és nincsenek visszahívások a telepítés után, mint néhány gyártó esetében, akikkel tárgyaltam.

  “A MEIKO-val jó vásárt csinál.”