Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Ez a higiénia csúcsa – MEIKO mosogatógépek

  A MEIKO 3000 méter magasan a Zugspitz Gastronomie edényeit mosogatja

  Ez az építkezés a szó szoros értelmében drótkötéltánc volt: ahhoz, hogy feljussunk a Zugspitz Gastronomiehoz és ezáltal Németország legmagasabb, 3000 méteres csúcsára, nem lehetett kikerülni a Zugspitzbahn pályát. Így aztán a MEIKO logisztikai csapata Offenburgban becsomagolta az M-iQ szalagos mosogatógép és egy M-iClean H kalapos mosogatógép minden alkatrészét a hegyre való szállításhoz – és hamarosan már a darabokra szétszerelt mosogatógép a modernizált vendéglátóhely felé lebegett. Egyúttal a csapat is felutazott, odafenn pedig nekiálltak összeszerelni a legmodernebb mosogatótechnikát.

  Miközben a mosogatógép alkatrészeinek manőverezése közben minden centiméter számított, a szünetben a MEIKO csapata az Alpok szinte végtelen látványában gyönyörködhetett. A jól megtervezett, méretre készített munka igazi jutalma....

  A nagyszerű látványban minden évben több, mint félmillió látogató leli örömét. Gyönyörködnek, és élvezik a kávéjukat – eddig még csak kartonpohárból. De ez most megváltozik. A MEIKO háza tájáról származó legmodernebb mosogatási technológia gondoskodik a porcelán edények higiéniailag kifogástalan tisztításáról. Ezekből nemcsak jobban ízlik a kávé, hanem örömet okoz a környezetnek is.