Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  AZP

  A MEIKO ételmaradék-berendezések a csak problematikusan és nehezen kezelhető ételmaradékokat tiszta, egyszerűen kezelhető biohulladékká alakítják át.
  egy hullám

  Műszaki adatok

  Ezáltal sokféle kezelési mód hozható létre:

   

  • Komposztáló berendezés
  • Biogáz-berendezés
  • Víztisztító berendezés – Derítőtorony
  • Lerakóhely

  Az ételmaradékot a rendszer vagy egy öblítőtartályon keresztül, vagy közvetlenül szállítja az aprítóműhöz. Az aprítómű szűrőgyűrűvel ellátott forgó őrlőtárcsából, pumpaházból és motorból áll. Az aprított ételmaradékot a rendszer folyamatosan a szilárdanyag-kiválasztóhoz szállítja, amelyben sor kerül a tömörítésre és a lehető legnagyobb mértékű víztelenítésre. A térfogat-csökkenés akár 85% is lehet! A merülőközegként használt vizet egy szállítópumpa folyamatosan újra felhasználja.  

  Számos tervezéstechnikai lehetőség teszi lehetővé a hozzáigazítást szinte minden építési és szervezési feladathoz: például több aprítót lehet hozzákapcsolni egy szilárdanyag-kiválasztóhoz még akkor is, ha ezek az egyedi helyek különböző alapzatokra vannak telepítve.

  Ennél az ételmaradék-hasznosító rendszernél az aprítás és a szilárd anyag kiválasztása egymástól elkülönítve történik, úgyhogy az aprító(ka)t ott kell telepíteni, ahol a hulladék keletkezik (pl. az előkészítő zónában vagy a mosogatóhelyiségben), és a szilárdanyag-kiválasztót közvetlenül a hulladéktérben kell telepíteni. A hulladékok ideiglenes tárolás nélkül csővezetékeken keresztül jutnak el higiénikusan a hulladéktárolóba.

  A termékcsoportok és a kivitelezések az egyes országok jogi követelményeinek megfelelően egymástól eltérhetnek. Kérjük, kérdezze meg helyi szerződéses partnerét. Szívesen segít Önnek megtalálni az Önnek optimálisan megfelelő gépet.

  A műszaki változtatások jogát fenntartjuk.