Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  M-iQ ipari mosogatógép

  Higiénikus munkastílusával, gazdaságosságával és felettébb alacsony fogyasztásával a M-iQ ipari mosogatógépe magasra teszi a lécet. Kosárról kosárra.
  Egy hullám

  Az M-iQ termékcsoport kosaras ipari mosógépe megmutatja Önnek, mire lehet képes egy profi mosogatóberendezés. Az M-iQ termékcsoport kosaras mosogatógépe megmutatja Önnek, mire képes ma egy ipari mosogatóberendezés: energiamegtakarítás, a források kíméletes kihasználása kezelési komforttal és ergonómiával ötvözve – csupa meglepő és főleg meggyőző érv! Az M-iQ energiakoncepciója optimális energiamérleget biztosít és nem csak költségeket takarít meg, hanem a mosogatókonyhában a jó klímát is elősegíti. Az M-iQ GreenEye technológia gondoskodik a mosogatószer és a végöblítőszer igényeknek megfelelő adagolásáról és mindemellett legalább 10% frissvíz-megtakarításról. Az M-iQ-AirConceptnek tudható be, hogy ez az ipari mosogatógép használtlevegő-csatlakozás nélkül működik, az M-iQ szűrő pedig a mosogatás hatékonyságát növeli.

   

  Standard
  Dimensions
  Rack dimensions500 x 500 mm
  Passing width570 mm
  Passing height465 mm
  Performance
  Rack capacity with 2 min. contact time as required by DIN 1051095 – 225 racks/h
  Transport speed with 2 min. contact time as required by DIN 105100.78 – 1.88 m/min
  Final rinse water volume165 – 180 l/h
  Electrical connection
  Total connected load, incl. drying zone(s)33.0 – 41.0 kW
  Power consumption, incl. dryin zone(s)25.0 – 28.7 kW
  Performance
  Exhaust air volume flow110 – 170 m³/h
  Dimensions
  Machine length1,550 – 4,250 mm

  A termékcsoportok és a kivitelezések az egyes országok jogi követelményeinek megfelelően egymástól eltérhetnek. Kérjük, kérdezze meg helyi szerződéses partnerét. Szívesen segít Önnek megtalálni az Önnek optimálisan megfelelő gépet
  Kiadás: 2017.03. A műszaki változtatások jogát fenntartjuk