Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Regálkocsimosó berendezések

  A MEIKO gépei mindig rendelkezésre szállnak

  Higiéné – üdvözöljük a fedélzeten

  A könnyed felszálláshoz a színfalak mögött mindennek zökkenőmentesen kell mennie. Gyorsan, megbízhatóan, hatékonyan és a legkisebb helyen – mert minden „idelent” töltött perc pénzbe kerül. A teljes körű HACCP-koncepció alapkövetelmény, mivel egy repülőgép fedélzetén a higiénés hiányosságok rendkívüli egészségügyi kockázatot jelentenek. A figyelem középpontjában azok a regálkocsik állnak, amelyekről a folyamatosan cserélődő utasoknak edényeket és élelmiszereket kínálnak. Itt a MEIKO gépeire van szükség. A világ legnagyobb repülőterein, a gyógyászati technikában és a közétkeztetésben szerzett évtizedes tapasztalat gondoskodik a szaktudásról, amelyre hagyatkozni lehet – minden áldott nap. A MEIKO jó repülést kíván.

   

  Berlin Marriott Hotel

  Boros-, vizes-, sörös- vagy koktélospohár – mindegyik pont úgy néz ki, ahogyan kell: higiénikusan tisztán és vonzó megjelenéssel.

  Claudio Trübenbach
  Landhaus Scherrer

  Im Landhaus Scherrer setzen wir konsequent auf nachhaltigen Genuss. Deshalb muss auch unsere Spültechnik im doppelten Wortsinn sauber sein: hygienisch und ressourenschonend. Die M-iClean bringt's!

  Heinz O. Wehrmann, Chef
  Mook Group

  An der Bar suchen unsere Gäste Entspannung, da kann ich keinen Maschinen-Stress brauchen. Mit der M-iClean sind wir immer auf der sicheren Seite: topp!

  Feres Ladjimi, Executive Manager
  Tökéletes célszerűség a német szaktudásnak köszönhetően

  A mosókarok és fúvókák egyedileg beállíthatók, hogy a tartályok és regálkocsik nehezen hozzáférhető pontjain is optimális tisztítási eredményt érhessenek el. Minden levehető alkatrészt: fedelet, szűrőbetétet vagy csavart zsinórok vagy láncok rögzítenek, hogy biztosítsák azok veszteségmentes kezelését.

  Rendkívüli szárítási eredmény

  A berendezés tetején és belső falain optimálisan elhelyezett fúvókasorok gondoskodnak a száraz levegő egyenletes elosztásáról a regálkocsi teljes felületén. A rozsdamentes acélból készült robusztus oldalsó mosókarok elhelyezése stratégiai és funkcionális szempontok szerint történt, és első osztályú mosogatási eredményt garantálnak, teljesen kizárva a vízsugár által el nem ért területeket.

  Különálló műszaki és kapcsolószekrény

  Az összes víz-, gőz- és szivattyúzott melegvízcsatlakozó, illetve minden elosztó, szelep, mérőberendezés és melegvizes egység központilag a MEIKO standard kapcsolószekrényében van elhelyezve. Ez a lehető legkényelmesebb kezelést teszi lehetővé, és egyszerű hozzáférést biztosít a szerviz és karbantartás számára.

   

  Különleges MEIKO kiviteli jellemzők

  A nyitott szállítószalag alatt elhelyezkedő, kiegészítő nagy teljesítményű öblítőberendezések a megtisztítják a regálkocsik, ládák, tartályok és más, nagy méretű mosogatnivalók alját. A nem szigetelt tartállyal rendelkező regálkocsik esetében az alsó öblítőberendezések külön kikapcsolhatók. A rozsdamentes acélból készült, rendkívül robusztus szállítószalagot összehasonlíthatatlanul hosszú élettartam jellemzi, és a regálkocsik számára kiváló stabilitást biztosít, még nem reteszelt fékek mellett is.

   

  Cseppmentesen száraz

  Hogy a szárítással egy cseppet se kelljen törődnie: az erőteljes ventilátorral kombinálva a kocsi automatikus megdöntése kizárólag tiszta és száraz regálkocsikat eredményez.

  Minden sarokban

  hadat visel a MEIKO a fedélzeten megjelenő baktériumok ellen. Erről gondoskodik a kiforrott mosórendszer beállítható fúvókáival, amelyek minden regálkocsihoz és tartályhoz hozzáidomíthatók. Így nem marad rejtett sarok, ahol megtelepedhetnének a baktériumok. A hosszú élettartamot a kiváló minőségű megmunkálás és a felhasznált anyagok garantálják: a MEIKO-szabvány szerint.

  CC Insight

  A rendszer szempontjából releváns összes adatot, funkciót és munkafolyamatot a beépített KMM kommunikációs modul tárol és jelenít meg. Az üzemállapotok elemzése és diagnosztikája igény esetén a számítógépen bármikor megfelelően módosítható.

  CC Log

  A bejelentkezés a berendezés vezérlőegységébe vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, hogy a rendszer szempontjából releváns összes adat másodpercek alatt átvihető és menthető legyen egy külső mobileszközre. Ez biztosítja, hogy a munkafolyamatok módosításai, illetve az elemzés és diagnosztika bármikor végrehajtható legyen.

  Központi

  Minden tisztítási folyamat központilag, az érintőkijelzőn keresztül vezérelhető.

  Felhasználóbarát

  Csak az adott lépéshez szükséges menüelemek jelennek meg, az irreleváns információk a háttérben maradnak.

  Nagy teljesítményű

  A megfelelő jogosultságokkal bíró személyek nagyon egyszerűen kezelhetik és szisztematikusan optimalizálhatják a funkciókat.

  Kiegészítő

  Igény esetén átfogó kiegészítő információk jeleníthetők meg a nagy felbontású érintőkijelzőn (kezelési útmutató, pótalkatrészek listája, kapcsolatfelvételi adatok stb.).

  Online

  Minden berendezéshez online is hozzáférhet a CC-Insight alkalmazás vagy a CC-Log adatmodul segítségével a mobileszközről.