Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Regálkocsimosó berendezések

  Regálkocsik nagy teljesítményű és hatékony tisztítása és fertőtlenítése

  Vízhullám

  A BA 251-C egy önálló tartállyal rendelkező kocsimosó berendezés. A MEIKO ezen mosóberendezés-megoldása óránként 90–160 catering-kocsit kezel a járatok számára. A rendszer mindenekelőtt sokoldalúságával és rugalmasságával tűnik ki. A sokoldalúságnak köszönhetően egyénileg hozzáigazítható a mindenkori catering-üzem igényeihez. A behajtórámpát alkalmazó rugalmas kialakítás lehetővé teszi a mosóberendezés problémamentes beszerelését a padló szintjében. Ezenkívül egyszerűen integrálható az új vagy a már meglévő mosóberendezésekbe. A megváltoztathatatlan adottságokkal és térbeli méretekkel bíró környezetekben ideális rámpás verzió mellett a BA 251-C aknába is telepíthető. Ezzel ergonómiai szempontból javítható a be- és kirakodás. Még egy nagy pluszpont: a rámpás verzió problémamentesen átalakítható aknába építhető verzióvá, ha később derülne ki, hogy előnyös lenne egy ilyen módosítás.

   

  Dimensions
  Usable width1000 mm
  Usable height1100 mm
  Machine length10500 mm
  Machine length with ramps up to14100 mm
  Pit length11300 mm
  Performance
  Belt speed0.5 - 0.9 (m/Min)
  Technical Data
  Wash capacity90 - 160 Full - Size Trolleys/h

  A BA 252-C, a MEIKO alagút rendszerű mosóberendezése több tartállyal is rendelkezik, és nagy mennyiségű regálkocsi higiénikus tisztítására és szárítására alkalmas a lehető legrövidebb idő alatt. Óránként 280 normál méretű repülős regálkocsi megtisztítására alkalmas alapsebességével a BA 252-C ideális megoldás nagy ellátási intézmények és rövid váltásidők esetén. A MEIKO BA 252-C kocsimosó berendezése egyénileg hozzáigazítható minden catering-üzem pontos igényeihez. A padlóra vagy aknába történő beépítés lehetőségének köszönhetően optimálisan kihasználhatók a hely adottságai, és a berendezések tökéletesen integrálhatók a már meglévő mosóberendezésekbe. Ezenfelül a padlószintben beépített valamennyi berendezés később problémamentesen beszerelhető egy aknába (és megfordítva), ha később erre lenne szükség.

   

  Dimensions
  Usable width1000 mm
  Usable height1100 mm
  Machine length13500 mm
  Machine length with ramps up to17100 mm
  Pit length14300 mm
  Performance
  Belt speed1.2 - 1.6 (m/Min)
  Technical Data
  Wash capacity210 - 280 Full - Size Trolleys/h

  Tekintettel az egyre szigorúbb higiénés szabályozásokra, a fedélzeti ellátás kisebb vállalataitól is elvárják, hogy mindenkor biztosítsák az általunk használt valamennyi felszerelés tökéletes tisztaságát, beleértve a kocsikat is.

  A MEIKO WS 125.2 kocsimosó berendezése egy kompakt elöltöltős megoldás bejárható mosókamrával, amely a padlószintre vagy egy aknába szerelhető. Óránkénti 45 Gastronorm-zsúrkocsis kapacitásával ez a megoldás kis helyigénnyel egyesíti a legnagyobb hatékonyságot.

  A MEIKO WS 125.2 kocsimosó berendezése pontosan hozzáigazítható a mindenkori catering-üzem igényeihez, és tökéletesen integrálható az új vagy a már meglévő mosóberendezésekbe. A WS 125.2 kocsimosó berendezés két kivitelben áll rendelkezésre: a rámpás verzió optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet, míg az aknás változat egyszerűbb és gyorsabb betöltést és kirakodást tesz lehetővé.

  Technical Data
  Wash capacity15 -20 cycles per hour
  Useable volume1.950 x 1.000 x 2.400 mm
  Clean water per wash cycle 18 l
  Tank capacity300 l
  Total connected load (motors)19,5 kW
  Roller door drive (option)0,3 kW
  Tank heating30 kW
  Boiler heating26 kW
  Dryer heating18 kW