Kapcsolat
  The clean solution
  Non-food ikon

  Catering

  A catering szegmens és a MEIKO

  Nagy kosarak és dobozok, ragyogó mosogatási eredménnyel

  A cateringben a sokszínűség mindennapos: terjedelmes dobozok, tartályok, tetszetős poharak – minden benne van. A MEIKO pedig csak pakol és mosogat és mosogat.

  Zu den Referenzen

  Az egyszerű kezelés nem igényel sok szót

  Cserélődő személyzet, különböző hátterek és kultúrák – a MEIKO mosogatógépek mindhez tökéletesen igazodnak. Az intuitív, egy érintéses kezelés és a kijelző áttekinthető ikonjai gyerekjátékká teszik a gép kezelését.

  Részletek

  Sikertörténetek
  Ismerje meg röviden az
  Berendezések a catering számára
  Kreative GV mosogatókonyha a MEIKO vállalattal
  Díjak és kitüntetések
  Megbízható mosogatástechnikát biztosítunk a cateringhez

  Amikor tényleg minden összejön, a idő elszállt, és csúcsminőségű eredményre van szükség, akkor eljött az idő a cateringben a MEIKO technológia számára. Csészék, tányérok, poharak, edények, kosarak – nincs idő a válogatásra, mindennek gyorsan tisztának kell lennie. Ez még nem minden: a maximális higiéniai elvárásoknak is meg kell felelni. Az extra vegyszeradagok és az íves mosófejek a legmakacsabb ráégéseket is leválasztják. A hulladékkezelési koncepció megkönnyíti az életet. Teljesen mellékesen a MEIKO mosogatástechnika kezelése ráadásul gyerekjáték a kék kezelési koncepciónak köszönhetően – ami különösen akkor jó, ha a mosogatási egység is a kulturális sokszínűség helyszíne.

  Most kérjen ajánlatot

  Kitchen Innovations Award
  Catering Star 2017
  Mercury Award 2014
  Szerviz és elérhetőségek
  A következőt igénylem