Kapcsolat
  The clean solution

  Automata tálcamosó gép BTA 160, BTA 240

  Hatékony automatizációs modulok mosogatókonyhája számára

  Automata tálcamosó gép BTA 160

  A tálcák automatikus mosása jelentős előnyökkel jár. A MEIKO által kifejlesztett BTA 160 és BTA 240 tálcamosó megoldást kínál a tálcák egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő mosására széleskörű és változatos ügyfélkör számára. Percenként legfeljebb 24 tálcát képes a berendezés feldolgozni az adott tálcák méretétől függően.

  A kompakt konstrukció és a kivételesen jó ár/teljesítmény arány egyéni tervezési koncepciók bevezetését teszi lehetővé gyakorlatilag mindenféle mosogatási területen. A tálcákat többé nem kell kézzel felszedni és a mosogatógép szalagjára helyezni, mivel automatikusan kerülnek továbbításra a szállítószalagról a mosogatógépbe, illetve a tisztítási folyamat után a halmozókocsira. Ennek eredményeként rövidebb mosogatási idő, kevesebb a munkaórák száma, kisebb az energiafogyasztás, és kevesebb a költség.

   

  Kérjen árajánlatot

  A nagy teljesítményű szivattyú, az intenzív mosogatórendszer, a 85°C hőmérsékletű friss vizes öblítőrendszer, az erőteljes ventilátor és a csökkentett kopású, kis karbantartási igényű ikerszálas szállítórendszer mind hozzájárul az ilyen gépek kivételesen nagy megbízhatóságához.

   

  Az ellensúlyozott tolóajtó első osztályú hozzáférést tesz lehetővé a mosó, öblítő és szárító zónákhoz, valamint a hővisszanyerő kondenzátorhoz, amelynek köszönhetően a gépkezelő gyorsan és hatékonyan tisztíthatja a gép belsejét. Mindkét gép tervezési jellemzői a kompakt szerkezettel kombinálva a gép félautomata mosogatási munkafolyamataiba, valamint a már beállított mosogatási műveletekbe való integrálását is lehetővé teszik, egyszerűen és minimális erőfeszítéssel.

  A tálcavezetők könnyen beállíthatóak abban az esetben, ha egy későbbi időpontban meg szeretné változtatni a jelenlegi tálcastílust.

  Mindez komolyan alátámasztja a MEIKO, BTA 160 és BTA 240 tálcamosógépek előnyös jellemzőit.

  tálcamosógép különálló szállítóhuzalokkal
  Szárítózóna

  Az első osztályú szárítási eredmény biztosítása érdekében a tálcaszállító huzalok el vannak választva a záró öblítő szakasz és a szárítózóna között. A tálcákat így "száraz", körkörös övhuzalok szállítják a szárítózónában.

   

  tálcamosó gép teljesen elektronikus vezérléssel
  Teljesen elektronikus MIKE 3 CE vezérlés

  Az egyértelmű, jól strukturált üzemi kijelző egy 4x20-as méretű LCD-kijelzővel rendelkezik az üzenetek egyértelmű és világos kijelzéséhez. Minden vonatkozó információ egy szempillantás alatt elérhető. A beépített infravörös illesztőfelület az üzemi adatok vezeték nélküli leolvasását teszi lehetővé. Ez a gép állapotának rendkívül hatékony elemzését teszi lehetővé, amivel a gép elérhetősége optimalizálható.

   

  Közben tálcahalmozó készülék
  Közbenső halmozó készülék

  Egy fotóelektromos érzékelő kijelzi, ha a tálcahalmozó kocsi majdnem tele van, a közbenső halmozó készüléken 4 és 8 közötti számú tálca összegyűjtését lehetővé téve a tálcamosógép kimeneti oldalán.

  Ez az egyedi közbenső halmozókészülék lehetővé teszi a tálcahalmozók kényelmes, gyors és biztonságos cseréjét üzem közben, anélkül, hogy a mosogatási műveletet meg kellene szakítani.

   

  automatikus tálcamosó rendszer
  Mosórendszer

  A tálca alatt és fölött elhelyezett erőteljes mosórendszer maximális tisztítási eredményt garantál. Ezt egy intenzív forróvizes záróöblítés követi

   

  tálcamosógép beépített páramentesítővel
  Beépített páramentesítő ventilátor

  Egy beépített páramentesítő ventilátor biztosítja a felesleges pára folyamatos eltávolítását a gépből, kellemes munkafeltételeket teremtve a mosogató területen. Egy opcionális hővisszanyerő kondenzációs rendszer is kapható a berendezéshez, mely a kivont gőzpárát a bemenő hideg víz felfűtésére használja, miközben jelentősen csökkenti a fennmaradó kivezetett levegő páratartalmat és hőmérsékletét.

  BTA 240 ábrázolva az (opcionális) hővisszanyerő rendszerrel

  Ez a diagram világosan ábrázolja az automata tálcamosógép működési elméletét. A tálcák szállítása vízszintesen történik, kissé emelkedő helyzetben a gépen belül, és a tisztítási és szárítási folyamatot követően egy mobil tálcahalmozó kocsira kerülnek lehelyezésre, vagy a beépített közbenső halmozó készülékre a gép kimeneti végén.