Kapcsolat
  The clean solution

  UPster K – kosaras mosogatógép

  UPster K típusú kosaras mosogatógép: hatékony mosogatás, komfortos kezelés, nagyfokú rugalmasság és optimális ár-érték arány.

  Die UPster K Spülmaschine

  Villámgyors beindítás. Minél hamarabb.

  0
  Kosár/óra UPster K S 160
  Upster kosaras mosogatógép
  0
  Kosár/óra UPster K S 200
  UPster K kosaras mosogatógép
  0
  Kosár/óra UPster K M 250
  UPster K kosaras mosogatógép
  0
  Kosár/óra UPster K M 280
  Az UPster sorozat kosaras mosogatógépe

  Az számít, hogy Önnek mire van szüksége: Az UPster K önmagában nem létezik, csak úgy, mint az Ön UPster K-ja

   

   

  UPster K kosaras mosogatógép: maximális tisztítási minőség minimális térigény mellett. A variálható hosszúság lehetővé teszi a mosogatási kapacitás testre szabását – ennél gazdaságosabban már nem lehet dolgozni! Kiváló helyiségklíma az ipari mosogatógép hővisszanyerésének köszönhetően a használt levegő elvezetése nélkül. Még több komfortot eredményez az ergonomikus kezelés az innovatív és önmagát megmagyarázó üveg érintőkijelző és az egyszerű géptisztítást lehetővé tevő kék kezelési koncepció segítségével.

  UPster K kosaras mosogatógép, olyan rugalmas, mint az új nemzedék.

  Szívesen segítünk.

  Frissítés nagy méretű mosatlanhoz

  Magas tálcák, nagy lábosok? Nem gond! Az UPster K 508 mm-es maximális belső magasságával ebben a kategóriában feljebb emeli a lécet és nagy méretű mosatlanokat is „lenyel”. Az eredmény: tökéletes tisztaság és kifogástalan higiénia.

   

  a referenciatörténethez

  Korbspülmasschine UPster K

  Kiváló helyiségklíma – egyszerűen, a használt levegő elvezetése nélkül

  A konyhában gyakran forró a levegő – de MEIKO technikával ez legfeljebb átvitt értelemben igaz. Az UPster K beépített hővisszanyerő rendszerrel működik. Így nem csak az olyan, értékes forrásokat kíméljük, mint a víz és az energia, hanem magas hatékonysággal is dolgozunk. A konyha klímája is kellemes marad, és ennek különösen a személyzet örül.
  Az UPster K géphez megfelelő helyiségszellőztetés esetén nincs szükség szellőztető csonkra, megtakaríthatók a használt levegő külön elvezetéséből eredő költségek.
  Tömören: nem csak az ökológiai mérleg, hanem a gazdaságosság és a komfortos kezelés is a gép nagy előnyei közé tartozik. A higgadt számítók az UPSter megoldást választják.

   

  A kék a legjobb kezelési komfort színe

  UPster K belülről
  Világszerte érthető

  A MEIKO cég minden kezelhető elemet és komponenst kék színnel jelöl – ezt a kezelési koncepciót mindenki megérti. Hosszú kezelési utasítások böngészése és szószaporítás nélkül is megérthető.

   

  UPster K
  Ember és gép

  Így a MEIKO cég az ember és a gép közötti kapcsolatot különösen jól irányíthatóan és hatékonyan tudja kialakítani. A jó csapatmunka kialakítása és a kényelmesen elvégezhető mosogatás érdekében.

   

  MEIKO ipari mosogatógép a Ritter szállodában
  Díjak és kitüntetések
  Csillagokkal jelzett minőségek: a megjelenés, a szolgáltatások és a mosogatógépek terén.

  Az öndicséret közismert módon visszatetszést kelt, ezért leginkább azt szeretjük, ha a technológiánk kritikus tesztelését és megítélését mások végzik el. Vessen hát egy pillantást a kitüntetések és díjak hosszú listájára. Ezeket elérve tovább végezzük a fejlesztéseket, aprólékos munkákat és javításokat. Így egyre újabb díjakat érünk el.

   

  Most kérjen ajánlatot

  Tophotel_StarAward-2016
  A 2016-os Tophotel_StarAward

  Az Ön igényei – az Ön UPster K-ja

  Ebből mindent kihozhat, ami az Ön szükségleteinek a kiegészítéséhez szükséges: Egyszerű mosogatóberendezés csúszóasztallal, meghajtott görgőpályás kanyarokkal vagy minden finesszel ellátott mosogatóközpont: az UPster K-val minden lehetséges. Önnel közösen megtaláljuk a legjobb megoldást, amely ergonomikusan és gazdaságosan illeszkedik az Ön térkihasználási koncepciójába.

   

  most egyeztessen konzultációs időpontot

  Upster K csúszóasztallal