Kapcsolat
  The clean solution

  WasteStar FC – Ételmaradék-hasznosítás

  Nem gond a kezelés

  Szerves konyhai hulladékok kényelmes kezelése

  A WasteStar FC egy teljesen automatikus rendszer nagykonyhák számára, amely a szerves hulladékokat épp ott kezeli, ahol azok keletkeznek – közvetlenül a munkahelyen. Ettől lesz a WasteStar FC gazdaságos, környezet- és erőforráskímélő, és mindenek előtt hihetetlenül kényelmes.

   

  A WasteStar FC készülékkel ez egyszerűbb.

  Két fontos tényező teszi a WasteStar FC rendszert legyőzhetetlenné: a teljesen moduláris felépítés és az egyáltalán nem bonyolult kezelés. Az eredmény egy optimális kezelési koncepció, amely maximális rugalmassággal párosul.

   

  A munkafolyamathoz alakítva.

  Az automatikus elszívók ciklusait és az állomások sorrendjét is Ön határozza meg – pontosan az Ön konyhai egységének megfelelően. És mivel a nagykonyhákban a folyamatok megváltozhatnak, a ciklusokat is egyszerűen módosíthatja. Úgy, ahogy Ön szeretné.

   

  Megfelel az összes igényhez

  A WasteStar FC moduláris felépítésű, és ezért pontosan hozzáilleszthető a MEIKO teljes mosogató- és szállítási technológiájához. A legjobban hozzáigazítható az Ön nagykonyhai körülményeihez is.

   

  Egyszerű tisztítás

  A feladási helyek napi tisztítása épp olyan problémamentesen hajtható végre, mint a WasteStar FC minden más funkciója. Ehhez egyszerűen használja ugyanazokat az eszközöket, mint a mosogatógépéhez. A mosogatóvíz egyébként közvetlenül a lefolyóba vagy a tartályba folyik.

   

  Szeretné a mosózónát és az előkészítő zónát egyetlen egységes kezelési rendszerben összekapcsolni?

  Hát tegye meg – a WasteStar FC segítségével. És gondoljon csak a folyékony fritőzhulladékokra és más zsíros maradékokra is. Egy kiegészítő zsírleválasztó-kezelőre is szükség lehet.