Kapcsolat
  The clean solution

  Az új M-iClean U vendéglátóipari mosogatógép

  Hihetetlenül gyors és száraz

  Egy fantasztikus mosogatási idő indítása

  Az M-iClean U vendéglátóipari mosogatógépek következő generációja az innovatív mosogatási technika teljes spektrumát kínálja. Optimalizált forma. A név és a fontos jellemzők, mint az intuitív kezelési koncepció és az intelligens önfelügyeleti technika már bizonyítottak és meg is maradtak. Ezek mellett sok újdonságot is tartalmaz a gép. GiO modul és hálózati leválasztó elemek? Vannak, de a gépbe beépítve. A legjobb telepítési és karbantartási idők érhetőek el. Hővisszanyerés? Természetesen, új technikával, új – ComfortAir elnevezéssel – és sok előnyös jellemzővel: akár 80%-kal kevesebb gőz*, akár 21%-kal kevesebb üzemi költség*, hihetetlen szárítási eredmény – és mindez rekord idő alatt. 30 másodperccel gyorsabb mint az elődmodell*.

  Milyen mosogatórekeszek vannak forgalomban?

  0
  Búzasörös poharak
  M-iClean U vendéglátó-ipari mosogatógép
  0
  Evőeszközök
  Vendéglátó-ipari mosogatógép
  0
  Nagytányérok
  Vendéglátó-ipari nagytányér-mosogatógép
  0
  Étkezőtálcák
  Vendéglátó-ipari étkezőtálca-mosogatógép

  Az M-iClean U Önhöz is illik –
  szívesen segítünk!

   

  Konzultációs időpont egyeztetése

   

  Branchenclip Amerika
  Ragyogó edény igazi férfiaknak M-iClean U a vendéglátóipari mosogatógéppel
  MEIKO Wärmerückgewinnung
  Wärmerückgewinnung mit der M-iClean U

  Hatékonyabb, jobb, gyorsabb:

  Az új ComfortAir hővisszanyerő

  Az új M-iClean U gasztro-mosogatógépnek is fontos jellemzője a hővisszanyerés. Itt egy nagyméretű nemesacél felület a bevezetett friss vízzel együtt biztosítja, hogy a gép falai optimálisan lehűtésre kerüljenek. Az ezáltal létrejött kondenzációs hatás számos előnnyel jár:

  • Gyorsabb: 30 másodperc időmegtakarítás mosogatási menetenként* – az előző modellhez képest
  • Fenntarthatóbb: akár 21 % energiamegtakarítás*
  • Ergonomikusabb: akár 80 %-os gőzcsökkentés* – a jobb beltéri klíma érdekében látható páralecsapódás nélkül
  • Szárazabb: a maradék nedvesség csökkentésének köszönhetően – akár 98 %* tányérok és akár 75 %* poharak esetében
  MEIKO M-iClean U
  Az új ComfortAir hővisszanyerő

  *Minden adat maximális értékként van kiadva és a megtakarításokra vonatkoznak a ComfortAir hővisszanyerő alkalmazásakor.

  Takarékos – minden sarkon és végen

  A hálózati leválasztás összes alkatrésze valamint a GiO-Modul most be van építve a vendéglátóipari mosogatógépbe. Ezáltal csökken a helyigény és az előzetes telepítés vagy átépítés feleslegessé válik. Ez időt, telepítési és karbantartási költségeket takarít meg.

  Ilyen egyszerű is lehet

  Kényelmes kiszedés, egyszerű tisztítás: a MEIKO kék kezelési koncepciója kizárja a félreértéseket. A vendéglátóipari mosogatógép kivilágított belsejében kékkel jelölt szerkezeti elemeket a kezelőszemélyzet könnyen ki tudja venni és meg tudja tisztítani.

  Most kérjen ajánlatot

  Belülnézet, M-iClean U
  Mindig a helyzet magaslatán

  Az intelligens érzékelő-felügyelet megbízhatóan ellenőrzi a mosogatórendszert és a szűrőt. Jól vannak berakva a szerkezeti elemek? Forog a mosókar? Az M-iClean U mindig tudja, mi a helyzet.

  Mosogatógép-szűrő, M-iClean
  Tiszta megoldás

  Az M-iClean U szűrője kiváló szennyleválasztást eredményez, így csökken a tisztítószer- és a frissvízfogyasztás.

  A mosogatóprogramok a tisztaság és a gazdaságosság egyensúlyának maximális figyelembe vételével lettek kialakítva, és kiválóan szemléltetik a felhasználó igényeinek megfelelő mosogatást: Ez a "Green Cleaning" lényege.

   

  Legjobban az intelligencia tud spórolni

  Az élet apró részletekből áll, és pontosan ezen az elven működik az M-iClean U intelligens energiavezérlése is. Ez lehetővé teszi, hogy a gép, ha éppen nincs üzemben, automatikusan – több fokozatban – leáll. Az M-iClean U tehát nem csak egy öko-üzemmóddal, hanem értelemszerűen több egymáshoz hangolt öko-üzemmóddal rendelkezik. Mi ezt nevezzük intelligens progressziónak, amely a mindennapi alkalmazás folyamán energiát takarít meg.

   

  BlueConcept M-iClean U
  Egykettőre tiszta

  Az M-iClean U mosogatógépben egy nemesacélból készült kombinált mosogató- és öblítőkar működik, amely ezt a két funkciót ügyesen egyesíti. Ennek kézenfekvő előnyei vannak:
  - nem akadályozzák egymást
  - hosszú élettartamú, strapabíró, prémium anyag
  - nagyon egyszerű tisztítás
  Jobb minőségű, hatékonyabb és esztétikusabb egy mosogatórendszer nem is lehetne.

  A MEIKO M-iClean U részletei
  Kettőből csinálj egyet

  Kiváló szennyleválasztás és egyszerű tisztítás: ez jellemzi az M-iClean U szűrőjét. Kék színével jelzi a felhasználónak: Én is része vagyok a MEIKO kezelési koncepciójának, engem ki lehet venni, meg lehet tisztítani, majd vissza lehet tenni. Az M-iClean U automatikus felügyeleti funkciójának köszönhetően mindez egy kézmozdulattal és abszolút hibátlanul végezhető el.


  Bluetooth

  egyszerű adatcsere

  Az M-iClean U mosogatógép Bluetooth-interfésze lehetővé teszi a szervizadatok egyszerű cseréjét és maximális hozzáférhetőséget biztosít, így az M-iClean U azt teszi, amire való: mosogat, mosogat és mosogat...

   

  Bergsee, Titi tó
  Nagrade i odlikovanja
  Osvojene mnoge različite zvezdice: za ambijent, za servis, za samu mašinu za pranje sudova.

  Poznato je da nije dobro hvaliti samoga sebe – zbog toga najviše volimo kada neko drugi kritično testira i ocenjuje našu tehniku. Lista odlikovanja i nagrada je duga, slobodno bacite pogled na nju. Idemo mi dalje da razvijamo, eksperimentišemo i unapređujemo. Vidimo se uskoro pri dodeli sledeće nagrade.

  Most kérjen ajánlatot

  Kitchen Innovations Award
  H&D Award 2015
  TopHotel-StarAward 2015
  Kueche Award 2015
  Top Hotel-Star Award