Kapcsolat
  The clean solution

  UPster ® H – professzionális mosogatógép

  Ezzel a mosogatás élvezetté válik

  Ergonómia és teljesítmény

  Szuper mosogatási kényelem rekordidő alatt: Az UPster® H 500 teljes erőbedobással és tökéletes kényelmet kínálva mosogat – különösen nagy áthaladó mosogatnivaló mennyiség esetén. Még a nagy méretű vagy magas mosogatnivalót is könnyedén be lehet tolni oldalról az UPster® H 500-ba. Mostmár csak a kalap kezelőfülét kell lenyomni, és indulhat is: a programindítási automatika beindítja a mosogatást. Egy további plusz: nyitáskor a gőzgombolyag hátrafelé van vezetve, és nem szökik a mosogató személyzet arcába. Ennyi kényelem mellett a munka már csaknem élvezetté válik!

  Komfort opciók:

  • jobb helyiség klíma a MEIKO AirConcepttel
  • foltmentes csillogás a MEIKO GiO-MODULLAL
  • vizcsereprogram a mosogatóvíz egyszerű felfrissítéséhez

  A belső értékek azok, amik számítanak

  Átláthatóság a mosogató helyiségben

  A funkcionálisan kialakított, kényelmesen kiemelhető lapos szűrők lefedik az alattuk fekvő mosogatótartályt. ÚJ! Most kék kezelő koncepcióval is.

  A biztonság az első

  Csak erőtálló techológia és a legjobb anyag képes a magas tisztítási minőség biztosításága. A mosó- és fényöblítő karok nemesfémből készítése ezért volt számunkra pontosan megfelelő, sőt, ezeket ismét optimáltuk is.

  Tiszta: az AktivPlus lúgszűrő rendszer

  A tartályszűrőkkel együtt többszörös, optimális mosólúg-szűrésről gondoskodik. Ez hosszabb ideig tiszta tartályvizet és a legmagasabb, higiénikus tisztítási minőséget jelent.