Kapcsolat
  The clean solution

  Regálkocsimosó berendezések

  A MEIKO gépei mindig rendelkezésre szállnak

  Higiéné – üdvözöljük a fedélzeten

  A könnyed felszálláshoz a színfalak mögött mindennek zökkenőmentesen kell mennie. Gyorsan, megbízhatóan, hatékonyan és a legkisebb helyen – mert minden „idelent” töltött perc pénzbe kerül. A teljes körű HACCP-koncepció alapkövetelmény, mivel egy repülőgép fedélzetén a higiénés hiányosságok rendkívüli egészségügyi kockázatot jelentenek. A figyelem középpontjában azok a regálkocsik állnak, amelyekről a folyamatosan cserélődő utasoknak edényeket és élelmiszereket kínálnak. Itt a MEIKO gépeire van szükség. A világ legnagyobb repülőterein, a gyógyászati technikában és a közétkeztetésben szerzett évtizedes tapasztalat gondoskodik a szaktudásról, amelyre hagyatkozni lehet – minden áldott nap. A MEIKO jó repülést kíván.

   

  Berlin Marriott Hotel

  Boros-, vizes-, sörös- vagy koktélospohár – mindegyik pont úgy néz ki, ahogyan kell: higiénikusan tisztán és vonzó megjelenéssel.

  Claudio Trübenbach
  Landhaus Scherrer

  Im Landhaus Scherrer setzen wir konsequent auf nachhaltigen Genuss. Deshalb muss auch unsere Spültechnik im doppelten Wortsinn sauber sein: hygienisch und ressourenschonend. Die M-iClean bringt's!

  Heinz O. Wehrmann, Chef
  Mook Group

  An der Bar suchen unsere Gäste Entspannung, da kann ich keinen Maschinen-Stress brauchen. Mit der M-iClean sind wir immer auf der sicheren Seite: topp!

  Feres Ladjimi, Executive Manager
  Tökéletes célszerűség a német szaktudásnak köszönhetően

  A mosókarok és fúvókák egyedileg beállíthatók, hogy a tartályok és regálkocsik nehezen hozzáférhető pontjain is optimális tisztítási eredményt érhessenek el. Minden levehető alkatrészt: fedelet, szűrőbetétet vagy csavart zsinórok vagy láncok rögzítenek, hogy biztosítsák azok veszteségmentes kezelését.

  Rendkívüli szárítási eredmény

  A berendezés tetején és belső falain optimálisan elhelyezett fúvókasorok gondoskodnak a száraz levegő egyenletes elosztásáról a regálkocsi teljes felületén. A rozsdamentes acélból készült robusztus oldalsó mosókarok elhelyezése stratégiai és funkcionális szempontok szerint történt, és első osztályú mosogatási eredményt garantálnak, teljesen kizárva a vízsugár által el nem ért területeket.

  Különálló műszaki és kapcsolószekrény

  Az összes víz-, gőz- és szivattyúzott melegvízcsatlakozó, illetve minden elosztó, szelep, mérőberendezés és melegvizes egység központilag a MEIKO standard kapcsolószekrényében van elhelyezve. Ez a lehető legkényelmesebb kezelést teszi lehetővé, és egyszerű hozzáférést biztosít a szerviz és karbantartás számára.

   

  Különleges MEIKO kiviteli jellemzők

  A nyitott szállítószalag alatt elhelyezkedő, kiegészítő nagy teljesítményű öblítőberendezések a megtisztítják a regálkocsik, ládák, tartályok és más, nagy méretű mosogatnivalók alját. A nem szigetelt tartállyal rendelkező regálkocsik esetében az alsó öblítőberendezések külön kikapcsolhatók. A rozsdamentes acélból készült, rendkívül robusztus szállítószalagot összehasonlíthatatlanul hosszú élettartam jellemzi, és a regálkocsik számára kiváló stabilitást biztosít, még nem reteszelt fékek mellett is.

   

  Cseppmentesen száraz

  Hogy a szárítással egy cseppet se kelljen törődnie: az erőteljes ventilátorral kombinálva a kocsi automatikus megdöntése kizárólag tiszta és száraz regálkocsikat eredményez.

  Minden sarokban

  hadat visel a MEIKO a fedélzeten megjelenő baktériumok ellen. Erről gondoskodik a kiforrott mosórendszer beállítható fúvókáival, amelyek minden regálkocsihoz és tartályhoz hozzáidomíthatók. Így nem marad rejtett sarok, ahol megtelepedhetnének a baktériumok. A hosszú élettartamot a kiváló minőségű megmunkálás és a felhasznált anyagok garantálják: a MEIKO-szabvány szerint.

  CC Insight

  A rendszer szempontjából releváns összes adatot, funkciót és munkafolyamatot a beépített KMM kommunikációs modul tárol és jelenít meg. Az üzemállapotok elemzése és diagnosztikája igény esetén a számítógépen bármikor megfelelően módosítható.

  Központi

  Minden tisztítási folyamat központilag, az érintőkijelzőn keresztül vezérelhető.

  Felhasználóbarát

  Csak az adott lépéshez szükséges menüelemek jelennek meg, az irreleváns információk a háttérben maradnak.

  Nagy teljesítményű

  A megfelelő jogosultságokkal bíró személyek nagyon egyszerűen kezelhetik és szisztematikusan optimalizálhatják a funkciókat.

  Kiegészítő

  Igény esetén átfogó kiegészítő információk jeleníthetők meg a nagy felbontású érintőkijelzőn (kezelési útmutató, pótalkatrészek listája, kapcsolatfelvételi adatok stb.).

  Online

  Minden berendezéshez online is hozzáférhet a CC-Insight alkalmazás vagy a CC adatmodul segítségével a mobileszközről.