Kapcsolat
  The clean solution

  Vegyszerek

  tisztító- és fertőtlenítőkészülékekhez, ágytálmosókhoz

  A MEIKO tisztító- és fertőtlenítőkészülékek működésének biztonsága és az ápoláshoz szükséges edények kifogástalan tisztítása szempontjából fontos, hogy a technikával az adott gépnek legjobban megfelelő vegyszerek is párosuljanak. Ezért ágytáltisztítóink üzemeltetéséhez olyan vegyszereket ajánlunk, amelyek megfelelőségüket minden szituációban bebizonyítják. Ezért ajánlja a MEIKO márt több, mint 50 éve az oppenaui etol cég termékeit.

  (Kopie 4)

  Ha más termékeket alkalmaz, feltétlenül vegye figyelembe a gyártónak az alkalmazási területekre vonatkozó adatait (max. vízkeménység), valamint az ajánlott adagolást. Ha van megfelelőségi igazolás, a MEIKO szerviz szívesen beállítja az adagolást a MEIKO tisztító- és fertőtlenítőkészülékeiben. A MEIKO szervizzel mindig működik a kémia.

  Doyen SK22E

  ágytál-végöblítő vízlágyítóval, enyhén savas

  Cikksz.: 2003631

  A Doyen SK22E az új, feljavított receptúrával az egyetlen vízlágyítós végöblítőszer, amely a MEIKO irányelveknek megfelelően úgy lett kifejlesztve, hogy az az összes MEIKO tisztító- és fertőtlenítőkészülékhez alkalmazható. A felhasználók már több, mint 20 éve alkalmazzák az SK22E öblítőszert, mert így az ápoláshoz szükséges edények ragyogó tisztára tisztíthatók. A Doyen SK22E hatékonyan és tartósan megakadályozza a vízkőképződést a gőzfejlesztőben, de sem az anyagot, sem a környezetet nem károsítja. Optimálisan beállítva a Doyen SK22E minimálisra csökkenti a vegyianyag-fogyasztást, így kedvezően alacsony költségekkel kiváló eredmények érhetők el.

  Doyen SK22E almaillattal

  ágytál-végöblítő vízlágyítóval, enyhén savas

  Cikksz.: 2003634

  Alkalmazza az almaillatú Doyen SK22E végöblítőt, ha semlegesíteni akarja az ápolói munkahelyiségben a kellemetlen szagokat. Egyúttal használja ki az új, feljavított Doyen SK22E különleges funkcióit.

  Doyen SK33E

  ágytál-végöblítő, savas

  Cikksz.: 2003632

  A Doyen SK33E különösen akkor ajánlott, ha a vízminőség problematikus, pl. ha a víz túl kemény, vagy foszfáttartalma túl magas. A különleges összetételnek köszönhetően a gőzfejlesztő vízkövesedését nagyon kemény víz esetén is megakadályozza és az ápoláshoz szükséges edények csillogóan tisztává válnak.

  Doyen R 100

  ágytálmosó, enyhén lúgos

  Cikksz.: 2001485

  A Doyen R100 az edényt hatékonyan, az anyag vagy a környezet károsítása nélkül tisztítja. A tisztítószer ragyogóan tiszta, higiéniai szempontból is kifogástalan tisztaságot eredményez. Bármelyik vízlágyítóval alkalmazható.

  Doyen RS 120

  ágytálmosó, savas

  Cikksz.: 2001486

  A Doyen RS 120 speciális tisztítószer kiváltképpen kenőcsmaradványok eltávolítására alkalmas. Bármelyik vízlágyítóval alkalmazható.

  Akkor is mindennek rendben kell lennie, ha stresszhelyzet van az ápolási munkahelyiségben. Erre való a MEIKO Chem Code. Az ágytálmosóinkban alkalmazott, cégünk által külön erre a célra kifejlesztett szívócsőkódolás garantálja, hogy a tisztítószert és a végöblítőszert ne lehessen összecserélni. Így teljes egészében kiküszöbölhető annak a veszélye, hogy tisztító- és fertőtlenítőkészülékeinkben nem megfelelő vegyszerek kerüljenek alkalmazásra. Ezen kívül ez a technológia a gyógyászati termékekkel való gyakorlati kompatibilitást is elősegíti.

  A szívócsőrendszer a felhasználónak fokozottabb biztonságot nyújt, ezen kívül gondoskodik a végöblítőszer és a tisztítószer megfelelő sorrendben történő alkalmazásáról a tisztítóprogramban. Ez viszont a felhasználó számára is fokozott biztonságot jelent.

  A MEIKO szívócsőkódolás ágytálmosóinkban csak az etol cég Doyen termékeivel működik. Technológiánk sikeres alkalmazásának alapvető feltétele az újonnan kifejlesztett, kannás kiszerelésű Doyen termékek alkalmazása.

  Termékleírások, biztonsági adatlapok és üzemeltetési utasítások megtekintéséhez, ill. letöltéséhez
  ide kattintson