Kapcsolat
  The clean solution

  Légi vendéglátás

  Légi vendéglátás MEIKO

  Thermolabel higiéniai teszt légi használatra

  A  nemzetközi repülés légi vendéglátásából származó Thermolabel eljárás egy jól megalapozott és feltétlenül szükséges tesztelési módszer, melyet világszerte használnak olyan alkalmazásokhoz, melyek szigorúbb fertőtlenítési és higiéniai biztonságot igényelnek.

  A Thermolabel higiéniai teszt igazolható és népszerű, irreverzibilis mosogatási hőmérséklet visszajelző rendszer a mosogatási higiéniához (HACCP megfelelőség).

  A MEIKO Thermolabel mosogatógépeket repülőgépekhez tervezték, és csúcsszintű tisztasági mércéknek is megfelelnek a levegőben.


  A légi mosogatás zökkenőmentességét biztosító tényezők

  Hatékonyság

  Minden csepp vegyszer és víz növeli az Ön üzemi költségeit, nem szólva az energiafelhasználásról. A MEIKO professzionális, üzleti célú mosogatógépei a legjobbak között vannak a világon az erőforrások megtakarítása tekintetében. A költségek így nem emelkednek az egekbe.

  Rugalmasság

  A MEIKO mosogató technológiája tökéletesen beépül az új, vagy a már meglévő mosogató rendszerekbe. Kompakt lábnyomok és helytakarékos jellemzők. Talaj feletti és alatti telepítést is támogató tervezés. Kiegészítők széles választéka Mindez biztosítja, hogy új MEIKO mosogató vagy tálcahalmozó kocsis mosogató megoldása egyéni vendéglátói szolgáltatásokhoz testreszabható legyen.

  Egyszerű üzemeltetés

  A légi kiszolgáló személyzet folyton cserélődik és rotációban dolgozik, állandóak a műszakváltások, de a MEIKO mosogatógépek biztos pontot jelentenek! A MEIKO technológia egyszerűen megérthető és működtethető. Mindegy, hogy az adott napon melyik kiszolgáló személyzet van szolgálatban.

  Megbízhatóság

  A repülőgépeknek időben kell felszállniuk,  miközben az utasok a levegőben kiemelkedő minőséget várnak el, függetlenül attól, hogy milyen viszonyok vannak odalent a földön. A MEIKO technológia kiemelkedő példája a német mérnöki teljesítménynek, melyet éjjel-nappal megbízható, zökkenőmentes működésre terveztek. Váratlan helyzetekben egy kompetens MEIKO szerviz szerelőt hívhat telefonon a hét minden napján,  24 órában, az év 365 napján.

  Ergonómia

  Színkódolás,  egyszerű hozzáférés, ergonomikus munkamagasságok, és ésszerű munkafolyamatok nagy súlyok emelése vagy kellemetlen mozdulatok nélkül, melyek a MEIKO mosogató rendszert könnyűvé és levegőssé teszik. A zökkenőmentes működés ugyanannyira garantált, mint a mosoly a személyzet arcán.

  Biztonság

  A MEIKO mosogatógépeket repülőgépekhez tervezték, és csúcsszintű tisztasági mércéknek is megfelelnek a levegőben. A MEIKO rendszerek a Thermolabel szabványnak megfelelően működnek – mely egy globális, HACCP-nek megfelelő szabvány olyan alkalmazásokhoz, melyek magasabb szintű fertőtlenítés és higiéniai biztonságot igényelnek. Segítünk annak biztosításában, hogy az Ön cégétől érkező minden étel 100%-osan biztonságos legyen.

  Repüljön a légi vendéglátásban a tökéletesség szárnyán a MEIKO mosogatási technológiájával

  Regálkocsimosó berendezések

  A MEIKO regálkocsimosó berendezéseit sokoldalúság és rugalmasság jellemzi, ezáltal biztosítják a regálkocsik nagy teljesítményű és hatékony tisztítását és fertőtlenítését. 

  Részleteket mutat

  Szállítószalagos mosogató M-iQ

  Szállítórendszerek

  Az átgondolt rendszervezérlés a legkorszerűbb mosogatási technológia logikus folytatása egy nagy konyhában. A MEIKO szállítórendszereivel költségeket takaríthat meg, felértékelheti a munkahelyeket és biztosíthatja a higiéniát. A folyamatokat a MEIKO technológiának köszönhetően intelligens módon szabályozhatja.

  Részleteket mutat

  konténermosó berendezés külseje

  M-iQ – repülőgépes mosogatógép a fedélzeti cateringhez

  A fedélzeti catering alkalmazásokhoz kifejlesztett M-iQ repülőgépes mosogatógép következetes kialakítása látszólag ellentmondó követelményeket egyesít, miközben a kiemelkedő higiéniás és biztonsági szinteket gondos víz- és energiamegtakarítással párosítja.

  Részleteket mutat

  Szállítószalag rendszer
  Tiszta megoldások légi vendéglátáshoz
  Mosogatógép légi vendéglátáshoz
  Díjak
  Tökéletesen a légi vendéglátás folyamataira hangolva: MEIKO mosogató technológia

  Az állásidők a földön a legdrágább időt jelentik a légitársaságoknak.  A világ repülőterein a folyamatok ezért egyre inkább felgyorsulnak. A mosogató technológiának is képesnek kell lennie ezzel lépést tartani. A napi 20 órás üzemidő így nem jelent problémát – a MEIKO mosogató technológia a legmagasabb szintű megbízhatóságot és rendkívül tartós termékeket jelent. Az energia, a víz és az üzemi költségek itt kezelhetőek, mivel a MEIKO mércéket állít a fogyasztás terén a hővisszanyerésnek és a német mérnöki képességeknek köszönhetően. Ugyanez vonatkozik a higiéniára, mivel a legmagasabb szintű mércékhez igazítjuk magunkat.

  Most kérjen ajánlatot

  MERCURY AWARD
  Támogató szolgáltatás / kivel kell kapcsolatba lépni
  A következőkre lenne szükségem:

  Csillogóan tiszta edények és evőeszközök, kompromisszumok nélkül

  Ugyanazok a tisztasági szabályok érvényesek a levegőben, mint a földön, tartsuk tisztán! A MEIKO teljes erővel mosogat. Fedezze fel professzionális mosogatógépeinket.

  Tudjon meg többet erről....