Kapcsolat
  The clean solution
  Ikon inflight

  KLM Inflight Catering

  A KLM Inflight Catering a MEIKO szolgáltatásait választja

  M-iQ KLM szalagos mosogatógép

  „A MEIKO szerelői képesek voltak minimális területen is berendezni a mosogatási egységet, így normális mederben folytathattuk a munkát,”

  „Ezen a telephelyen pillanatnyilag több gyártó felszereléseit használjuk tarka összevisszaságban, de a MEIKO-rendszer már most négy évvel tovább működik, mint ahogyan eredetileg terveztük. Még mindig jól végezte a mosogatási feladatokat, és mindenekelőtt az tűnt fel nekünk, hogy a MEIKO szerviz- és karbantartási csapata a versenytársakhoz képest mindig gyorsabban és hatékonyabban dolgozott”– jelenti ki Hans van der Salm (KLM Catering Services Unit Manager, Europa Flow). „Még egyszer hangsúlyozom: az új rendszer telepítése alatt is teljes körű szolgáltatást kellett nyújtanunk ügyfeleinknek, még a mosogatás terén is.

  A MEIKO szerelői képesek voltak minimális területen is berendezni a mosogatási egységet, így normális mederben folytathattuk a munkát. Még éjszaka is dolgoztak, hogy időben eleget tegyenek a megrendelésnek. Ezt nem minden beszállító tenné meg!”

   

   

  „Többek között a szalagokat és asztalokat is átalakították a kezelési kényelem növeléséhez.”

  „A MEIKO ergonómiai tekintetben is javított a mosogatási egységen. Nagyon elégedettek vagyunk két M-iQ szalagos mosogatógépünkkel. Többek között a szalagokat és asztalokat is átalakították a kezelési kényelem növeléséhez. Tisztában vagyunk azzal, hogy itt nehéz a munkavégzés, és egyáltalán nincs leállás.

  A régi rendszernél a dolgozónak néha majdnem 90 cm-es szakaszokon kellett átnyúlniuk, karjukat és hátukat erősen meghajlítva.


  A személyzet átlagéletkora 47 év. Az új rendszert még legalább tíz évig használni fogjuk, de a dolgozók addigra átlagosan 57 évesek lesznek. Egyszerűen szükség volt egy új berendezésre, amely csökkenti a munkaterhelést, és használata mindenekelőtt kevesebb nyújtózást és hajlongást igényel.”

  A KLM Catering Services a MEIKO vállalattal együttműködésben kifejlesztett vegyszeradagoló rendszere lehetővé teszi, hogy minimális forrásfelhasználás mellett is tökéletes tisztaságot érjenek el.

  A KLM telephelye a „rámpán” van, mindössze néhány méterre a Schiphol repülőtéren veszteglő gépektől, és az 50 nemzetközi, valamint 280 Európán belüli repülőjárat napi ellátását biztosító 85 utánfutójával Hollandia legnagyobb, fedélzeti ellátást biztosító vállalata.