Kapcsolat
  The clean solution
  Kórház ikon

  Kórházak, rendelők és ápolási intézmények

  Fertőtlenítés kórházakban

  Az életben gyakran van szükség kompromisszumokra, ám ez a kórházakra nem igaz. Legalábbis a MEIKO gépeivel nem.

  A kórházban az embereknek és a gépeknek egymással tökéletes összhangban kell működniük. Kivétel nélkül. A MEIKO a munkafolyamatok időben történő megtervezésével és innovatív technológiájával tiszta megoldásokat biztosít. Győződjön meg róla Ön is!

  Tovább a referenciákhoz

  Tisztaság a köbön: mosogatás, tisztítás és fertőtlenítés – mindez egy kézből.

  Technológia az étkezési és munkaterületek mindenre kiterjedő higiéniájához – és mindez egy kézből. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg. A megtakarítást pedig inkább a betegeire és az intézmény légkörének javítására költheti.

  Részletek

  Mosogatóutca és mosogató személyzet – minden csak tervezés kérdése.

  Komplex folyamatok, elágazó anyagáramlás, változó személyzet: a kórházak munkaszervezése a legkitűnőbb tervezést igényli. A MEIKO számtalan projektből szerezte be az interfészek hatékony és egyedi beállításához szükséges tapasztalatokat.

  Részletek​​​​​​​

  Anlagen für Krankenhäuser
  Villingen-Schwenningen klinika
  Díjak és kitüntetések
  Önnek csak a betegeivel kell törődnie – a tisztítás, a fertőtlenítés és a mosogatás a mi dolgunk

  Az emberi egészség helyreállítása olyan terület, amely nem ismer kompromisszumokat. Ugyanilyen kompromisszummentesen állunk mi is a tisztasággal és higiéniával kapcsolatos kihívások elé. A mosogatás, tisztítás és fertőtlenítés terén szerzett 90 évnyi tapasztalatunkkal maximálisan tisztában vagyunk kórházi és klinikai ügyfeleink elvárásaival. Tudjuk, miről van szó, ha biztosra akar menni. A konyhában és a gondozóhelyiségekben is. A biztonság, a stabil folyamatok és a költségállóság terén bátran hagyatkozhat tapasztalatunkra, szakértelmünkre és intelligenciánkra.

  Most kérjen ajánlatot

  HopiTech Pau 2015
  Szerviz és elérhetőségek
  A következőre van szükségem:
  Sikertörténetek
  Ismerje meg a történetet: